Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Premia 800 zł

(Téma vytvořeno: 21-10-2020 10:38 AM)
38903 Zobrazení

Tento problém mám také

EwaK
Hotshot
Možnosti

Premia.PNG

Cześć 😊

Aktualnie trwa kolejna promocja Samsung Premia. Tym razem dotyczy większej ilości modeli! 

Co możecie zyskać?

Zależnie od zakupionego i zarejestrowanego modelu, możecie otrzymać zwrot środków, nawet 800 zł!

Jak wziąć udział?

• Kup smartfon Samsung z serii Galaxy S20, Note20 lub Galaxy A51, A51 5G, A71 albo tablet Galaxy Tab S7 lub Tab S7+ u partnerów handlowych w dniach 12.10-01.11.2020 r. Promocja trwa od 12.10 do 01.11.2020 r. lub do wyczerpania puli przeznaczonej na kody.

• Aktywuj urządzenie do 04.11.2020 r. Zaloguj się do aplikacji Samsung Members na swoim urządzeniu. Przez aktywacje rozumiemy uruchomienie urządzenia na parę minut z polską kartą SIM i zaakceptowanie postanowień umowy licencyjnej użytkownika końcowego.

• Po 14 dniach od aktywacji urządzenia kliknij w baner, który pojawi się w zakładce "Korzyści" w sekcji "Oferty" w aplikacji Samsung Members na twoim nowym urządzeniu.

• Po kliknięciu w banner kliknij w przycisk "Pobierz kupon", który później posłuży Ci za numer transakcji przy wypłacie gotówki. Kody pobrane w dniach od poniedziałku do niedzieli są aktywowane w czwartek kolejnego tygodnia.

• Potwierdzeniem aktywacji kodu będzie przesłanie numeru PIN na Twój adres e-mail, podany w ramach rejestracji Konta Samsung.

• W ciągu 7 następnych dni udaj się z kodem z aplikacji oraz kodem PIN do bankomatu sieci własnej Euronet, obsługującego promocję. Wybierz opcję transakcji bez karty, odnajdź w menu „Promocja Samsung”, po czym wprowadź numer transakcji oraz kod PIN. Odbierz gotówkę.

Premia3.PNG

Modele biorące udział w promocji:

Note 20 Ultra 5G 800 zł
S20 Ultra 5G 800 zł
Note 20 600 zł
Note20 5G 600 zł
S20+ 600 zł
S20+ 5G 600 zł
S20 400 zł
A51 300 zł
A51 5G 300 zł
A71 300 zł
Tab S7 600 zł
Tab S7 + 600 zł

Terminy:

Premia2.PNG

Więcej informacji znajdziecie na stronie promocji Samsung Premia 800 

FAQ 

Regulamin 

1 780 Odpovědi
PaterMajkel
Apprentice
Možnosti
U mnie również stwierdzili z początku, że jest brak daty urodzenia mimo tego, że widnieje na profilu. Dała mi Pani trochę nadziei, że jeszcze ten kod przyjdzie za co mocno dziękuję, a tymczasem zaczynam kolejny tydzień zabawy z firmą smolar.
0 Like
Marcin1245
First Poster
Možnosti
Zakupiłem tablet S7 Plus w promocji ze zwrotem 600zł. Aktywowałem Samsung Members 20 października br. Miałem otrzymać zwrot po 14 dniach od aktywacji tabletu. Zwrot otrzymałem po 44 dniach! . Wysłałem kilka maili do Firmy obsługującej promocję,  kazano dwukrotnie wysyłać dowód zakupu. Dzwoniłem także do tej firmy,  Pani po rozmowie poinformowała mnie że przekaże sprawę osobie odpowiedzialnej. Zastanawiam się,  czy gdyby nie moje interwencje w sprawie zwrotu ten zwrot bym w ogóle dostał. 
Informowano mnie że na zwrot mogę czekać maksymalnie do 28dni. 
Uważam, że takie podejście do klienta jest niepoważne. Rozumiem, że mogą być opóźnienia w wypłacie zwrotów ale klienta się w takiej sytuacji wcześniej informuje!

Marcin
0 Like
DominikaS
Pioneer
Možnosti
A pod jaki nr należy zadzwonić w sprawie tej reklamacji bo mi do dnia dzisiejszego nie pojawił się BANER z kuponem do pobrania. pisałam juz dwa razy wiadomość na maila podanego w regulaminie jednak zero odpowiedzi tylko że przyjęli zgłoszenie
0 Like
Marcin1245
First Poster
Možnosti
42 253 49 00
0 Like
DominikaS
Pioneer
Možnosti
dziękuję
0 Like
grzes1919
Pioneer
Možnosti
mam to samo. telefon już ponad miesiąc temu kupiony i nic. złożyłem reklamację dwa tyg temu i też cisza...
0 Like
okti
Apprentice
Možnosti
Witam. Czy ktoś tu też ma problem z otrzymałem zwrotu za zakupiony telefon w ramach promocji z października? Jest 6 grudnia i ja nadal nie otrzymałam pinu w złożyłam już skargę na maila, ktorego podał mi konsultant samsunga. To jakaś kpina. Pisałam do samsunga na fb, odczytują ale odpisali tylko raz i koniec. Totalny brak profesjonalizmu.
0 Like
Pudel7
First Poster
Možnosti
Hej, ja też mam problem ze zwrotem za telefon. Wysłałam maila z reklamacja na adres premiasamsung@smolar.pl i po wymianie kilku maili dostałam info że w ciągu kilku dni roboczych otrzymam nowego maila z pinem i właśnie czekam, zobaczymy. Jedyne co mogę dodać to że w moim przypadku odpowiadali dość sprawnie i starali się pomóc, zobaczymy czy przyjdzie nowy kod.
0 Like
39akinom39
First Poster
Možnosti
Też początkowo mialam problem, ale po napisaniu maila z reklamacją, po tygodniu otrzymałam pin i udalo się wypłacić pieniążki🙂
0 Like
Ehnaton33
Apprentice
Možnosti
Ja mam też taką samą sytuację ale na szczęście Samsung odpowiedział że mam czekać na nowy kod a potem na PIN. To trwa bardzo długo. Może chodzi by zapomnieć ? Może chodzi o to by nie zauważyć i termin minie ? Ne wiem.Zobaczymy jaki będzie skutek końcowy. W moim przypadku było niepoprawnie napisane imię i nazwisko ale nawet po zmianie Minęły 2 tygodnie i nic. Dane które podaje się na koncie Samsung i w tej promocji są sprawdzane w kartotece osób poszukiwanych zarówno w USA jak i w Unii Europejskiej !!! Może są problemy z weryfikacją u pani? Ja nie jestem wi
nic uwikłany Żeby było jasne. Myślę że pani tez nie.
0 Like