Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Premia 800 zł

(Temat utworzony: 29-11-2020 02:54 PM)
343 Wyświetlenia
EwaK
Hotshot
Opcje

Premia.PNG

Cześć 😊

Aktualnie trwa kolejna promocja Samsung Premia. Tym razem dotyczy większej ilości modeli! 

Co możecie zyskać?

Zależnie od zakupionego i zarejestrowanego modelu, możecie otrzymać zwrot środków, nawet 800 zł!

Jak wziąć udział?

• Kup smartfon Samsung z serii Galaxy S20, Note20 lub Galaxy A51, A51 5G, A71 albo tablet Galaxy Tab S7 lub Tab S7+ u partnerów handlowych w dniach 12.10-01.11.2020 r. Promocja trwa od 12.10 do 01.11.2020 r. lub do wyczerpania puli przeznaczonej na kody.

• Aktywuj urządzenie do 04.11.2020 r. Zaloguj się do aplikacji Samsung Members na swoim urządzeniu. Przez aktywacje rozumiemy uruchomienie urządzenia na parę minut z polską kartą SIM i zaakceptowanie postanowień umowy licencyjnej użytkownika końcowego.

• Po 14 dniach od aktywacji urządzenia kliknij w baner, który pojawi się w zakładce "Korzyści" w sekcji "Oferty" w aplikacji Samsung Members na twoim nowym urządzeniu.

• Po kliknięciu w banner kliknij w przycisk "Pobierz kupon", który później posłuży Ci za numer transakcji przy wypłacie gotówki. Kody pobrane w dniach od poniedziałku do niedzieli są aktywowane w czwartek kolejnego tygodnia.

• Potwierdzeniem aktywacji kodu będzie przesłanie numeru PIN na Twój adres e-mail, podany w ramach rejestracji Konta Samsung.

• W ciągu 7 następnych dni udaj się z kodem z aplikacji oraz kodem PIN do bankomatu sieci własnej Euronet, obsługującego promocję. Wybierz opcję transakcji bez karty, odnajdź w menu „Promocja Samsung”, po czym wprowadź numer transakcji oraz kod PIN. Odbierz gotówkę.

Premia3.PNG

Modele biorące udział w promocji:

Note 20 Ultra 5G 800 zł
S20 Ultra 5G 800 zł
Note 20 600 zł
Note20 5G 600 zł
S20+ 600 zł
S20+ 5G 600 zł
S20 400 zł
A51 300 zł
A51 5G 300 zł
A71 300 zł
Tab S7 600 zł
Tab S7 + 600 zł

Terminy:

Premia2.PNG

Więcej informacji znajdziecie na stronie promocji Samsung Premia 800 

FAQ 

Regulamin 

1 780 Odpowiedzi
Sylwko12
First Poster
Opcje
W jaki sposób mogę odebrac 200 zl za zakup a 51 ?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Sylwko12  Nie słyszałem o takiej promocji ostatnio prawie miesiąc tam była kwota 300 zł za A51

https://eu.community.samsung.com/t5/najnowsze-oferty/samsung-premia-800-z%C5%82/m-p/2149892#M8683

0 Like
Agnieszka31
Pioneer
Opcje

a skąd jest ta promocja może z katalogu świątecznego?

Bo ja ostatnio od plusa dostałam katalog świąteczny i nie zagłębiałam się aż tak bardzo ale faktycznie pewne modele smartfonow były do zwrotu po 200 zl

0 Like
Sylwko12
First Poster
Opcje
no właśnie i tak jest bo tak samo dostałem informację od pani z salonu plusa ale ten kod się nie pokazuje
0 Like
Agnieszka31
Pioneer
Opcje

a czy juz zakupiles telefon czy dopiero planujesz?

mysle ze najlepiej będzie zadzwonić na infolinię plusa i dopytywać czy ten zwrot 200zl działa tak samo jak oferta ktora była niedawno

0 Like
Sylwko12
First Poster
Opcje

zakupiłem

właśnie tak samo myślałem
0 Like
Agnieszka31
Pioneer
Opcje
i wtedy w granicach 13 /14 dnia od zakupu pewnie również po rejestracji urządzenia w samsung members musisz zaglądać w zakladke KORZYŚCI i znaleźć zakładkę na zwrot zakupu pobrać kod i przeczytać kiedy ten kod zostanie aktywowany i od tego dnia czekac na wiadomość na e-mailu z kodem pin do wypłaty
0 Like
Sylwko12
First Poster
Opcje
aha no to pewnie będzie tak jak mówisz ale zadzwonię jutro to się dowiem
0 Like
Agnieszka31
Pioneer
Opcje
ok w razie dalszych pytań gdyby coś jak będę mogła pomogę
0 Like