Schließen

Wonach suchst du?

abbrechen
Suchergebnisse werden angezeigt für 
Stattdessen suchen nach 
Meintest du: 

Originalthema:

Samsung Odkup - Wymień stare urządzenie na nowe i zyskaj nawet do 500 zł!

(Thema erstellt am: 23-12-2020 11:08 AM)
3371 Anzeigen

Ich habe dieses Problem auch

EwaK
Hotshot
Optionen

odkup.PNG

Ostatni ruszyła nowa promocja Odkup 🙂 

Tym razem jednak, w lekko zmienionej formie.

Promocja trwa od 13.01 do 28.02.2021 r.

Co trzeba zrobić, żeby zyskać nawet 500zł? To bardzo proste!

• Wyceń swoje stare urządzenie (smartfon, tablet, smartwatch), które chcesz sprzedać w ramach odkupu, postępując zgodnie z instrukcjami na stronie.

• Następnie wybierz urządzenie na stronie partnera promocji (smartfon, tablet albo smartwatch marki Samsung), które planujesz później kupić w sklepie www.samsung.pl.

• Zapisz kod rabatowy, który wyświetli się na stronie z podsumowaniem i wprowadź go przy zakupie wybranego przez siebie urządzenia Samsung w polu kod rabatowy.

• Wyślij do partnera promocji sprzedawane urządzenie zgodnie z opcjami wysyłki wskazanymi na stronie partnera w terminie 14 dni od dnia zakończenia procesu wyceny. Nie ponosisz kosztów wysyłki.

• W ciągu 30 dni od otrzymania sprzedawanego urządzenia partner dokona przelewu kwoty zgodnej z wyceną na podane przez Ciebie konto bankowe.

Proste, prawda? 😁

Jak wycenić urządzenie?

• ZIDENTYFIKUJ SWOJE URZĄDZENIE

• URUCHOM APLIKACJĘ DIAGNOSTYCZNĄ, ABY POTWIERDZIĆ STAN TWOJEGO URZĄDZENIA

• ZAAKCEPTUJ WYCENĘ URZĄDZENIA

• PODAJ SWOJE DANE, ABY MOŻNA CI BYŁO ZAPŁACIĆ

• WYBIERZ OPCJĘ DOSTAWY I WYŚLIJ NAM SWOJE URZĄDZENIE

Co konkretnie możemy zyskać?

Kwota kodu rabatowego zależy od rodzaju urządzenia Samsung, które chcesz zakupić w sklepie www.samsung.pl.

Listę wszystkich urządzeń biorących udział w promocji, które możecie zakupić i odpowiadające im ceny znajdziecie w tabelce w regulaminie tu:

TABELA URZĄDZEŃ

Przydatne linki:

Strona promocji

Regulamin promocji 

Wyceń urządzenie

58 Antworten
paty01
First Poster
Optionen
strona partnera promocji nie działa, nigdzie nie można znaleźć jakie marki telefonów mozna oddać...
0 Likes
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Optionen
YOX
Samsung Members Star ★
Optionen

Wszystko działa  (sprawdzałem przed chwilą na telefonie oraz komputerze). Podczas wyceny należy wpisać rodzaj telefonu, jaki chcesz oddać. Wpisz początkowe informacje, następnie wypierz telefon z podpowiedzi. Więcej informacji:

Wymień stare urządzenie na nowe i odbierz rabat | Samsung Polska

odkup_2020.12.21.pdf (samsung.com)

0 Likes
paty01
First Poster
Optionen
przeglądałam te stronę i są modele, które trzeba kupić, nigdzie nie można znaleźć listy jaki smartfon moge oddac.
0 Likes
paty01
First Poster
Optionen
ok, ale mogę wprowadzić tylko modele samsunga i to calkiem nowe. rozumiem ze innych smartfonow oddać nie można?
0 Likes
YOX
Samsung Members Star ★
Optionen

Wystarczy wejść na stronę partnera i wskazać, jaki telefon chcesz oddać. Jeżeli nie przejdziesz dalej, to najprawdopodobniej wybrany przez Ciebie telefon nie może brać udziału. 

0 Likes
paty01
First Poster
Optionen
o to właśnie mi chodziło. w regulaminie samsunga jest informacja, że jest gdzieś lista jakie modele można oddać ale ta strona w ogóle się nie odpala.
0 Likes
YOX
Samsung Members Star ★
Optionen
0 Likes
paty01
First Poster
Optionen
mi się pojawia to jak wchodze w link podany w regulaminie, ale mniejsza o to. tak jak pisales nie znajduje na liście swojego modelu i jak przeglądam dostępne to są to same nowe modele. slabe to.

Screenshot_20201227-212419_Samsung Internet.jpg

0 Likes