Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S9+brak kodu odkup w Samsung Members

(Temat utworzony: 09-03-2018 10:59 PM)
17625 Wyświetlenia
mazkaj
Student
Opcje

Po włączeniu telefonu S9+ w aplikacji Members nie pojawia się kod promocyjny.

Jest zakładka Benfits ale nic tam nie ma.

Nieaktualne - wszystko jest ok, wystarczyło chwilę poczekać.

488 Odpowiedzi
n88
Explorer
Opcje

@Slawek po starej cenie 400 zł

0 Like
Patryk5
Apprentice
Opcje

Dostałem w końcu baner na odkup starego smartfona na dopłatę wartości  600zl i wszystko przeszło pomyslnie🤗🤗

Samsung dotrzymał słowa, choć czekałem od momentu zakupu czyli od 21.09.

Zwracam honor

0 Like
Aśka
Explorer
Opcje

I ja dostałam kod na odkup. 400zł.

Telefon kupiony 20.09,kilka maili reklamacyjnych i niepotrzebnych nerwów. Czekam jeszcze na głośnik, z niesmakiem... 

0 Like
Dwisn
First Poster
Opcje
U mnie obie reklamacje rozpatrzone pozytywnie, kod na odkup dostałem i czekam na głośnik.
0 Like
Marko501x
Apprentice
Opcje

Witam, od zakupu a7 2018 minęło ponad 10dni, nadal brak kodu na 250zl w promocji odkup, nikt nie odpisuje mi z maila odkup@oexebusiness.com

Czuje sie oszukany przez Samsunga, ktory dodatkowo nie oferuje mi żadnej pomocy, odsyła tylko do napisania maila na podany wyżej e-mail, a to on (Samsung) jest wg regulaminu Organizatorem promocji

0 Like
Korekxd
Journeyman
Opcje

Dzień dobry. Chciał bym odświeżyć mój temat. Odkup@ napisali do mnie w odpowiedzi na 3 maila reklamacyjnego o zajęcie ostatecznego stanowiska w mojej sprawie następująco.:

19 październik
"Dzień dobry

Dziękujemy za udział w promocji Witaj Nowy.
Uprzejmie informujemy, iż baner z promocją Witaj Nowy powinien być widoczny w terminie 3 dni roboczych.

Z poważaniem

xxxxxxxxxx

Zespół obsługujący promocję"

Moja odpowiedź w związku z nie otrzymaniem po 3 dniach roboczych kodu. Banera czy jak zwał.
"Dzień dobry,

W związku z upłynięciem wskazanego przez Państwa czasu 3 dni roboczych informuję, że nadal nie posiadam banera promocyjnego "witaj nowy" w aplikacji Samsung Member. Jako dowód wysyłam aktualne screeny korzyści i widocznych ofert wraz z widoczną nazwą użytkownika.
Szanowni Państwo, dziś mija miesiąc od czasu kiedy telefon został zakupiony, wiadomość ta jest 3 reklamacją w tej sprawie. Jako użytkownik i uczestnik promocji Samsung czuję się oszukany poprzez zaistniały ciąg zdarzeń. Proszę Państwa jako administratorów promocji "Witaj Nowy" o zajęcie ostatecznego stanowiska w niniejszej sprawie, w przeciwnym wypadku będę zmuszony do skierowania sprawy do Rzecznika Praw Konsumenta.

Z poważaniem
Xxxxxxxxxx"

I odpowiedź z 2 listopada od odkup@
"Dzień dobry

Szanowni Państwo, zgodnie z informacją systemową banner promocji został wygenerowany i na Państwa koncie w aplikacji members na wskazanym urządzeniu "

To co napisano jest to całkowita nieprawda. Dodam że dysponuje screenami z każdego dnia że nie miałem żadnych banerów. Wstyd Samsung nic więcej. Zgodnie że swoim mailem kieruje sprawę do rzecznika praw konsumenta. Może jakaś grupowa skarga ? Zapraszam do kontaktu w wiadomościach priv.

Będę dalej informował niech wszyscy widzą jak się traktuje klientów.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Korekxd proponuję wyczyści dane i pamięć aplikacji Members lub jej ponowną instalację, Czasami zdarza się, że w wyniku błędów aplikacja nie chce wyświetlić aktualnych ofert. Sprawdź.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Mateusz9
Student
Opcje

Raczej to nie wina aplikacji na wi-fi wszystko śmiga... coś mi nju poresetowało, zrobiłem nowe ustawienia internetu wg strony operatora jak na razie działa... bo już myślałem że telefon padł.... zostały tylko wadliwe słuchawki...dzięki za info

0 Like
FR86
Apprentice
Opcje

U mnie również brak kodu w aplikacji Samsung Members. W jaki sposób wyczyścić pamięć?

Ustawienia > Aplikacje > Samsung Members > Domyślna pamięć > Wyczyść Pamięć. Ale proponuję Wyczyścić dane i skonfigurować apkę na nowo.

U mnie niestety jest tylko opcja odinstaluj lub wymuś zatrzymanie.

0 Like
RadekK
Hotshot
Opcje

Hej @FR86,

Tak jak piszesz, żeby wyczyścić pamięć aplikacji i ewentualne błędy wchodzimy w Ustawienia -> Aplikacje -> Samsung Members -> Domyślna pamieć -> Klikamy Wyczyść Pamieć i Wyczyść Dane. Możesz również całkowicie odinstalować aplikację i pobrać ponownie z Galaxy Apps.

Aby banner się pojawił, w telefonie powinna być włożona Polska, aktywna karta SIM. Dodatkowo dostęp do internetu.

0 Like