Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Słuchawki free

(Temat utworzony: 23-08-2022 08:15 PM)
4356 Wyświetlenia
szerrry
Apprentice
Opcje
Wie ktoś może po ilu przychodzi potwierdzenie za zgłoszony formularz na słuchawki samsunga? Minęło około 8 h od zgłoszenia i nie przyszło mi nic.. a nie ukrywam fajny gratis do nowego telefonu:D #słuchawki #samsung
90 Odpowiedzi
ryry40
Journeyman
Opcje

U niektórych też się nie wyświetla albo napisać dosupirtu samsunga aby wlaczyliScreenshot_20220901-211754_Samsung Members.jpg
0 Like
szopabasia
First Poster
Opcje
Dzięki.myslalem ze ślepy albo nie za mądry jestem. Na szczęście po prostu tego u mnie nie ma.
0 Like
szopabasia
First Poster
Opcje
Pozostaje tel do samsunga, albo.do tego co opowiadał o.słuchawkach jak.sprzedawał
0 Like
ula1985
Student
Opcje
Witam. Mam problem z otrzymaniem gratisu w
 postaci słuchawek galaxy buds 2. Kupiłam telefon s21 w salonie Orange gdy wypełniam formularz każą zaznaczyć sklep w którym kupiłam tel. Na tej liście nie ma Orange. Proszę o pomoc
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, zapewne Orange nie jest partnerem tej promocji, dlatego nie ma ich na liscie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wygląda na to, że każdy sklep, który bierze udział w tej promocji powinien mieć własny regulamin. Obawiam się, że @W99 ma rację i Orange nie jest partnerem tej promocji.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99 @ula1985  Cześć

Rzeczywiście orange nie ma na liście

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_cBRHKR9@szopabasia@ryry40@KrzysiekLBK@JackEdge@krvrvr, formularz można znaleźć w aplikacji Samsung Members w zakładce Korzyści. Jeśli go tam nie ma, sprawdźcie, czy 5-minutowa rozmowa na karcie polskiego operatora wykonana i zgody marketingowe w Samsung Members zaznaczone? Po tych czynnościach uruchomcie ponownie telefon i odczekajcie kilka godzin. Jeśli baner dalej się nie pojawi, skontaktujcie się z organizatorem promocji (nie z supportem Samsung) poprzez maila z regulaminu, włączy wam baner ręcznie: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy_2022/Regulamin_Ecosystem_S22_Fami...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

liczu
Apprentice
Opcje
Cześć, ja pewnie nie z problemem a że smutna wiadomością i żalem. Wczoraj kupiony w salonie Play (raty i tak splata się w całości jak i w media czy innym sklepie) w pudełku samsung daje już tylko sam kabel C-C beż ładowarki. Hmmm to jak naładować telefon? 

Druga rzecz promocja że słuchawkami nie obejmuje zakupów w salonie takim jak Play czy inny operator. Smutne. 

Tak więc, chyba trzeba było się jednak zastanowić nad zakupem :face-with-tears-of-joy: bo właśnie lecę szukać ładowarki, bo zostało 17% :smiling-face: 

Pozdrowienia dla Samsung Polska.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam,
Zawsze warto jest poczytać o urządzeniu i promocjach z nim związanych, żeby uniknąć niespodzianek 😉

Również pozdrawiamy 😃