Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przedsprzedaż Serii Galaxy Watch4 — zwrot do 500 zł za zakup!

(Temat utworzony: 12-08-2021 03:51 PM)
4327 Wyświetlenia
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

Watch1.png
Nawet nie mówcie mi, że kupujecie nowe Foldy na promocji, ale nie skorzystacie ze zwrotu za zegarki Galaxy Watch4🤐

Żeby tak się nie stało, przedstawiam wam szczegóły promocji:

Promocja polega na jednorazowej premii w postaci kwoty pieniężnej 500 zł dla Galaxy Watch4 Classic (500 szt. objętych promocją) oraz 350 zł w przypadku Galaxy Watch4 (500 szt. objętych promocją).

OleksiiA_0-1628774217562.png

I jak zawsze, promocja jest kusząca, ale pamiętajmy o spełnieniu wszystkich warunków, bo tylko one "stoją nam na drodzę"! Spokojnie, nie gryzą. 🤗 Oto lista:

1. Jeszcze raz, promocja, jak i sama przedsprzedaż trwa od dnia 11 do 26 sierpnia 2021 r. (liczy się data zakupu lub złożenia zamówienia w przypadku sklepu internetowego). 

2. Nie wszystkie sklepy/sprzedawcy są objęte promocją. Listę Partnerów Handlowych znajdziecie w Regulaminie.

3. Formularz zgłoszeniowy na stronie promocji należy wypełnić między 27 sierpnia a 10 września 2021 r., wpisujemy w nim kolejno:

a) imię i nazwisko, adres, telefon, e-mail;

b) w przypadku osób prowadzących indywidualną działalność gospodarczą dodatkowo należy wskazać firmę;

c) datę zamówienia i zakupu urządzenia, skan lub zdjęcie dowodu zakupu (faktura, paragon), dowód zamówienia produktu w okresie przedsprzedaży (na przykład mail ze sklepu potwierdzający sprzedaż);

d) szczegóły dotyczące produktu: nazwa (wybór modelu z listy), numer seryjny albo IMEI (w przypadku zegarków w wersji LTE);

e) numer konta bankowego do zwrotu pieniędzy;

f) zdjęcie opakowania (kartonowego pudełka) po produkcie z widocznym na zdjęciu miejscem po wyciętej naklejce z kodem kreskowym;

g) zdjęcie wyciętego fragmentu pudełka z kodem kreskowym.

Ponownie bardzo szczegółowy formularz. Ale czy wy sobie nie poradzicie? 🤔 Z pewnością poradzicie!

Watch2.png

Uwaga!

Pamiętajcie, że jeden uczestnik może otrzymać tylko jedną nagrodę, czyli zwrot w promocji za zakup danego modelu produktu. Innymi słowy jeden zwrot za zakup Galaxy Watch4 i jeden zwrot za zakup Galaxy Watch4 Classic w przypadku zakupu obu urządzeń.

Wypłata zwrotu następuje w terminie do 21 dni kalendarzowych po potwierdzeniu poprawności zgłoszenia — weryfikacja trwa do 14 dni kalendarzowych. Czyli łącznie maksymalny czas oczekiwania to 21+14=35 dni kalendarzowych.

Reklamacje:

Reklamacje związane z promocją należy zgłaszać organizatorowi do 29 października 2021 roku.

Wszelkie reklamacje należy składać w formie:

a) elektronicznej na adres mailowy promocjagalaxywatch@smolar.pl 
LUB
b) pocztą tradycyjną na adres: Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa sp. z o.o., ul. Inżynierska, nr 15, 93-569 Łódź, z dopiskiem „Przedsprzedaż Galaxy Watch4 ze zwrotem do 500 zł za zakup”.

Reklamacje będą rozpatrywane w terminie do 14 dni kalendarzowych od dnia otrzymania reklamacji przez organizatora.

Reklamacja musi zawierać:

1) imię i nazwisko uczestnika;

2) adres do korespondencji lub adres poczty elektronicznej do kontaktu;

3) opis okoliczności stanowiących podstawę reklamacji;

4) dowód zakupu produktu oraz jego numer seryjny (IMEI w przypadku urządzeń LTE).

Przydatne linki:

Strona promocji

Modele objęte promocją

Regulamin

FAQ

[PORADNIK] Brak formularza dotyczącego promocji firmy Samsung

[Poradnik] Korzystanie z promocji firmy Samsung

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

DanielSz
Voyager
Opcje

Takie problemy są zawsze brane pod uwagę. W razie kłopotów wyślij zapytanie na adres reklamacyjny podany w regulaminie. 

Taurendil
Pioneer
Opcje

X kom sam nie wie kiedy będzie dostawa, jeszcze nie dawno pisali że 3 września teraz ty mówisz 8 września. Zaraz się okaże że w Październiku.

0 Like
DonGrigori
Pathfinder
Opcje
Zmieniono regulamin. Rejestracja w formularzu do 19.09. Składanie reklamacji do 29.10.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Przed chwilą otrzymałem informację o akceptacji mojego zgłoszenia

123.png

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamil40013  Ja na razie jeszcze czekam.

Riddick1500
Pathfinder
Opcje

Dzisiaj przyszedł na moje konto przelew od Samsunga na kwotę 500zł. W sumie, o dziwo, szybo się wyrobili 😀.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Do mnie również dotarł przelew z promocji. Podsumowując

27.08 - wypełnienie formularza
06.09 - akceptacja zgłoszenia
14.09 - otrzymanie przelewu

W sumie 18 dni i obyło się bez żadnych problemów.

uciekam
Pioneer
Opcje
30 sierpnia wypełnienie zgłoszenia i cisza. Co więcej na zwrot za fold3 czekam od 23 sierpnia, dostałam tylko maila, ze uznali zgłoszenie o ubezpieczenie i firma Alianz wyśle mi polisę. Nie wysłała 😁
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@uciekam, skontaktuj się z organizatorami promocji, w których bierzesz udział, maile masz w postach opisujących promocje.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Balon85
Pioneer
Opcje
Czy ktoś już dostał zwrot 500zl za zakup zegarka???
0 Like