09-02-2022 07:49 PM — edytowano 23-02-2022 03:23 PM
Dzisiaj mieliśmy ten wielki dzień, który odmienił oblicze wszechświata, przynajmniej niektórym. O samym Unpacked dowiecie się więcej jednak w innym poście, moim zadaniem na dziś jest zaprezentowanie pierwszej z trzech promocji przedsprzedażowych dla nowych dostępnych urządzeń :] Jeśli jesteście ciekawi jak bawiliśmy się na Galaxy Unpacked w tym roku, zajrzyjcie tuturutu 👉 https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-salonik/podsumowanie-galaxy-unpacked-2022/m-p/4779256
*Kwoty i modele odkupu są ustalane oraz ogłaszane przez Organizatora na galaxy.samsungodkup.com (i zależą od modelu sprzedawanego smartfonu). Kwota 3000 zł to maksymalna kwota jaką Organizator oferuje za odkupienie modelu Galaxy S21 Ultra. Warunkiem odkupu jest działający smartfon z nieuszkodzonym ekranem, szczegółowe warunki odkupu dostępne na stronie Organizatora.
Jak wziąć udział?
1. Dodaj do koszyka na stronie www.samsung.com/pl/campaign/smartphones/przedsprzedaz/ Samsung Galaxy S22/S22+ w terminie od 09.02.22 do 10.03.22 lub Galaxy S22 Ultra w terminie od 09.02.22 do 24.02.22. Ten krok można też wykonać na stronach sklepów partnerów zawartych w Regulaminie promocji, jednak wtedy ominie Was możliwość wybrania limitowanych kolorów nowej linii smartfonów, które nie są dostępne nigdzie poza Sklepem Samsung.
2. Wybierz jeden z 3 kolorów Galaxy Buds Pro i je również dodaj do koszyka :]
3. Jeśli w koszyku znajdują się dwa biorące udział w promocji produkty, cena słuchawek spadnie do 1zł, a od ceny telefonu ta jedna nieszczęsna złotówka zostanie odjęta. Jeśli cena się nie zmieniła, sprawdź, czy na pewno wybrałeś odpowiedni telefon/słuchawki!
No i to by było tyle z pierwszego bonusu. Warto pamiętać też o tym, ile punktów Rewards nam wpadnie do wirtualnej, Samsung-Account-owej portmonetki, oczywiście, pod warunkiem, że zakupu dokonujemy w Sklepie Samsung :]
WAŻNE! Powyższa ścieżka dotyczy zakupów na stronie sklepu Samsung. W przypadku zakupu S22 w innych sklepach online, konieczne będzie wypełnienie w terminie 25.02 - 24.03 formularza w aplikacji Samsung Members na Waszym nowym urządzeniu.
No dobrze, ale to nie wszystko! Tutaj sprawy się odrobinę komplikują, także warto na pięć minut wychylić się za okno, pooddychać troszkę, żeby jak najlepiej się skupić na tym, co jeszcze przed nami.
Otóż, przed osobami zainteresowanymi tą promocją stoi teraz całkiem poważny wybór, ponieważ oprócz Buds Pro możecie zdobyć kolejną korzyść. Jedną z dwóch. Na którą się zdecydujecie?
Opcja pierwsza
Pierwszą dodatkową korzyścią jest skorzystanie z znanej dużej części z Was promocji Odkup. Już tłumaczę, jak to działa:
1. Po zakupie S22, przy użyciu banera w aplikacji Samsung Members wejdź na stronę partnera promocji (Belmont Renew B.V) i wypełnij formularz Odkupu do dnia 24.03.2022 r. Koniecznie podaj numer IMEI zakupionego Galaxy S22.
2. Wyceń swój stary smartfon, postępując zgodnie z instrukcjami na stronie. Dostępne kwoty w programie Odkup i modele produktów dostępne są na stronie Belmont po wpisaniu modelu odsprzedawanego smartfona.
3. W ciągu 14 dni wyślij swój stary smartfon do partnera promocji (BELMONT RENEW B.V). Nie poniesiesz kosztów wysyłki :]
4. W ciągu 30 dni od otrzymania sprzedawanego urządzenia partner przeleje w formie jednego przelewu kwotę odkupu, na którą składają się: kwota z tytułu sprzedaży smartfona zaoferowana przez Belmont w ramach prowadzonej przez Belmont działalności oraz dodatkowa kwota zwrotu fundowana przez Samsung na podane przez Ciebie konto bankowe.
Opcja druga
Jeśli Odkup z różnych względów nie jest Wam po drodze, być może zainteresuje Was opcja 400zł zwrotu na konto w przypadku deklaracji oddania do utylizacji swojego zużytego smartfona.
1. Kup smartfon Galaxy S22 Ultra w dniach od 09.02 do 24.02.22 albo S22+/S22 w dniach od 09.02 do 10.03.22 u partnerów handlowych wskazanych w regulaminie promocji.
WAŻNE! Skorzystanie z programu Odkup wyklucza możliwość otrzymania 400 zł zwrotu na konto z tytułu utylizacji starego smartfona i odwrotnie. W przypadku zakupu u Partnerów wypełnienie formularza Galaxy Buds Pro w pierwszej kolejności jest niezbędne dla możliwości wypełnienia formularza Odkup albo formularza Zwrot (według własnego wyboru). Pula benefitów ograniczona.
2. Aktywuj swoje urządzenie do 17.03.22 poprzez uruchomienie telefonu na terytorium Polski wraz z dostępem do Internetu.
3. Wypełnij formularz Zwrotu dostępny w aplikacji Samsung Members od dnia 25.02.22 do 24.03.22 i potwierdź w Formularzu Zwrot chęć utylizacji swojego zużytego smartfona. Załącz dowód zamówienia w przedsprzedaży i zakupu nowego smartfona, wypisz poprawnie numer IMEI zakupionego telefonu oraz wpisz numer konta bankowego.
4. Po pozytywnej weryfikacji zgłoszenia otrzymasz 400 zł zwrotu. Wypłata nastąpi do 21 dni kalendarzowych.
Jeśli komuś dalej mało, to może satysfakcję przyniesie dostępna promka na nowego Tab S8, który zakupiony wraz z S22 Ultra otrzymuje zniżkę 400zł zarówno na tablet, jak i smartfon, łącznie 800 złotych :] Więcej informacji tutaj: https://eu.community.samsung.com/t5/aktualne-promocje/przedsprzeda%C5%BC-tablet-samsung-galaxy-tab-s...
Ważne informacje
Przydatne linki
Regulamin promocji w wypadku zakupu w Sklepie Samsung
Strona wyceny urządzenia do odsprzedaży
[PORADNIK] Brak formularza dotyczącego promocji firmy Samsung
[Poradnik] Korzystanie z promocji firmy Samsung
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
02-06-2022 04:17 PM
02-06-2022 04:26 PM
@andrewix, najlepiej, jakbyś dopytał u źródła, bo w tym przypadku możemy tylko gdybać, o co chodzi Belmont.
02-06-2022 05:49 PM
Bałem się że ta promocja to oszustwo jednak po kontakcie z @OleksiiA dziś dostałem przelew.
02-06-2022 06:17 PM
No ja własnie napisałem dziś do @OleksiiA. Może pomoże
02-06-2022
08:41 PM
– ostatnio edytowany
03-06-2022
01:38 PM
przez
OleksiiA
oczywiście że im odpisałem żeby dokładniej mi wytłumaczyli , w jaki sposób ja mam niby teraz usunąć im na odległość te zabezpieczenia nie mając tego telefonu przy sobie , już pomijam to że z telefonu naprawdę usunięte one były i nie jest on z niczym ten telefon powiązany a z kont google oraz samsung usunięty jako urządzenie a teraz kolejne 3miesiące pewnie będę czekał na odpowiedź od nich o ile kiedyś tej odpowiedzi doczekam
no przecież to jest takie ********** że brak słów
85dni minęło od momentu jak telefon do nich doszedł mam potwierdzenie o dostarczeniu a pieniędzy nadal nie ma 😟
02-06-2022 08:49 PM
Ja również dzisiaj dostałem takiego maila, zdziwiło mnie to ponieważ również usunęłam konto oraz telefon został przywrócony do ustawień fabrycznych. Czy ktoś z was miał tak problem prośbą aby się podzielić co zrobić ?
03-06-2022 08:38 AM
03-06-2022 08:41 AM — edytowano 03-06-2022 08:42 AM
Belmond chyba wczoraj miał dzień odpisywania na maile.. ja wczoraj dostałem:
"Dzień dobry,
chcemy potwierdzić, że Twoje urządzenie zostało odebrane i jest sprawdzane przez zespół.
Płatność otrzymasz w ciągu najbliższych 15 dni.
Po dokonaniu płatności wyślemy Ci wiadomość e-mail.
Dziękuję za udział w Programie Odkup."
Także jest światełko w tunelu. Po wielu mailach do Samsunga, Belmont oraz kontaktem z @OleksiiA . Może w końcu coś ruszy(Telefon otrzymali w marcu )
03-06-2022 09:47 AM
03-06-2022 10:12 AM