Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przedsprzedaż Galaxy S21 FE 5G — zamów i odbierz prezenty!

(Temat utworzony: 05-01-2022 01:56 PM)
5255 Wyświetlenia
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

S21FE1.png

Oto i on S21 FE 5G🔥 Jego poprzednik, S20 FE, cieszył się niezwykłą popularnością, miejmy nadzieje, że i tegoroczny "model z dedykacją dla fanów" nie zawiedzie. A żeby było jeszcze lepiej, w przedsprzedaży do S21 FE 5G możemy dostać Galaxy Buds2 oraz dodatkowe punkty programu Samsung Rewards🎁

Otrzymać gratisy można zarówno w przypadku zakupu smartfona w oficjalnym sklepie samsung.pl, jak i u partnerów handlowych.

W przypadku sklepu internetowego Samsung wystarczy kilka prostych kroków:

1. W dniach 04.01.-18.01.2022 r. wejdź na stronę www.samsung.com.

2. Dodaj do koszyka Galaxy S21 FE 5G.

3. Dodaj do koszyka słuchawki bezprzewodowe Samsung Galaxy Buds2 w kolorze czarnym.

4. Cena słuchawek zmniejsza się do 1 zł – rabat nalicza się w koszyku.

5. Zakończ zamówienie. 😀

OleksiiA_0-1641384482268.png

Pamiętajcie, bo to ważne, słuchawki Buds2 powinny być wyłącznie w kolorze czarnym (jak ten wyboldowany tekst 🙃)!

Zaś w przypadku partnerów handlowych procedura jest następująca:

1. Od 4 do 10 stycznia 2022 r. dokonaj zamówienia S21 FE 5G w ramach przedsprzedaży u wybranego partnera handlowego (lista partnerów znajduje się w Regulaminie), a następnie zakup urządzenie do dnia 18 stycznia 2022 LUB między 11 a 18 stycznia 2022 r. dokonaj zakupu urządzenia u partnera handlowego.

2. Do 21 stycznia 2022 r. aktywuj nowe, zakupione urządzenie. W celu aktywacji smartfona niezbędne jest jego uruchomienie na terytorium Polski wraz z aktywną kartą SIM polskiego operatora oraz posiadanie dostępu do sieci Internet lub dostępu do sieci komórkowej. Dodatkowo należy dokonać połączenia trwającego minimum 5 minut.

3. Do 24 stycznia 2022 r. zaloguj się do Samsung Members i wypełnij formularz zgłoszeniowy w zakładce "Korzyści":
a) imię i nazwisko, adres, e-mail, telefon;
b) w przypadku osób prowadzących indywidualną działalność gospodarczą dodatkowo należy wskazać firmę;
c) nazwę partnera handlowego, u którego dokonany był zakup;
d) model i numer IMEI;
e) dowód zakupu (faktura/paragon) i data zakupu.

4. Wysyłka nagrody nastąpi w terminie do 14 dni kalendarzowych od dnia potwierdzenia poprawności zgłoszenia na adres podany w formularzu zgłoszeniowym, a weryfikacja zgłoszenia może potrwać do 21 dni kalendarzowych (ŁĄCZNIE 14+21 DNI = DO 35 DNI).

OleksiiA_1-1641386931021.png
Proste, więc z pewnością sobie z tym poradzicie. :winking-face:

WAŻNE! Zarówno w przypadku zakupu S21 FE w sklepie Samsung, jak i u partnerów handlowych liczba gratisowych Galaxy Buds2 jest ograniczona, więc nie zwlekajcie z dokonaniem zakupu i rejestracją zgłoszenia! 

Jeden uczestnik może otrzymać w promocji tylko jedną nagrodę niezależnie od liczby zakupionych w promocji produktów.

S21FE2.png
Pamiętacie, ostatnio rozmawialiśmy o programie Samsung Rewards? Wspominałem wtedy, że w ramach tego programu warto pilnować superofert i pierwsza taka propozycja specjalna właśnie wystartowała! 😎

W terminie od 4 do 10.01.2022 r. może otrzymać 5x więcej punktów Rewards za zakup S21 FE 5G na stronie www.samsung.pl (5% zwrotu zamiast aktualnie obowiązujących 3%).

Wcześniej jednak musicie zarejestrować się w programie Samsung Rewards (cała procedura jest opisana w TYM poście), a dopiero po rejestracji i zalogowaniu się na konto Samsung możecie przystąpić do zakupu wymarzonego Galaxy S21 FE.

OleksiiA_2-1641387340094.png
Oczywiście za dokonanie pozostałych zakupów w sklepie Samsung punkty Rewards
przyznawane będą zgodnie z zasadami określonymi w Regulaminie programu lojalnościowego Samsung Rewards.

Reklamacje

1. W przypadku zakupu smartfona u partnerów handlowych reklamacje związane z promocją należy zgłaszać organizatorowi do 7 marca 2022 roku.

Wszelkie reklamacje należy składać w formie:
a) e-mail na adres sluchawkiwprezencie@smolar.pl;
b) pocztą na adres: Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Inżynierska 15, 93-569 Łódź z dopiskiem „Premiera Galaxy S21 FE 5G”.

Reklamacje będą rozpatrywane w terminie do 14 dni kalendarzowych od dnia otrzymania reklamacji przez organizatora.

2. W przypadku zakupu smartfona w sklepie internetowym Samsung reklamacje związane z promocją należy zgłaszać za pośrednictwem formularza reklamacji dostępnego na stronie https://www.samsung.com/pl/complaints/. W tym przypadku reklamacje należy złożyć do 21 dni od daty zakupu urządzenia (maksymalnie do 8 lutego 2022 r. włącznie).

3. W przypadku problemów z punktami Rewards reklamacje składamy za pośrednictwem formularza dostępnego na stronie https://www.samsung.com/pl/complaints/ lub na support@samsung-sepol.zendesk.com.

Przydatne linki:

Strona promocji

Modele objęte promocją

Regulamin

[PORADNIK] Brak formularza dotyczącego promocji firmy Samsung

[Poradnik] Korzystanie z promocji firmy Samsung

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

125 Odpowiedzi
forever_late
First Poster
Opcje
Witam, zakupiłam Samsunga s21 FE w euro rtv agd tuż przed wyjazdem do Włoch i chciałabym odebrać promocyjne słuchawki, ale nie widzę takiej opcji na samsung members. Nie będę w Polsce przed wygaśnięciem promocji. Czy traci ona ważność w momencie wyjazdu za granicę, czy mogę jednak jakimś sposobem odebrać prezent? 
0 Like
Ewapost
First Poster
Opcje
Zakupiłam telefon w eurovrtv s21 fe 5g w promocji otrzymaj słuchawki i wykonalam wszystko zgodnie z instrukcja i zalogowalam sie na samsung member zarejestriwalam telefon ale nie pojawil mi sie baner promocyjny:(
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Ewapost
First Poster
Opcje
Owszem
0 Like
PiotrSzcz
First Poster
Opcje
Ja też mam problem. Chodzi o inna promocje. Kupiłem w rtv euro agd i powinienem dostać baner aby wypełnić formularz aby otrzymać słuchawki ale go nie widze
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewapost @PiotrSzcz  W takim razie trzeba zrealizować dokładnie te punkty, które dotyczą zakupu u jednego z partnerów handlowych

Screenshot_20220116-163822_Chrome.jpg

Ewapost
First Poster
Opcje
Wykonałam wszystko co jest napisane łącznie z połączeniem , ale baner się nie pojawił i nie mam jak wypełnić formularza
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Ewapost
First Poster
Opcje
Pozostaje odczekac 24h i jesli nadal nie pojawi się napisac do organizatora
0 Like