Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promocja SC+ - Smartfon Samsung Galaxy S23 w Sklepie Samsung.com

(Temat utworzony: 18-05-2023 08:50 PM)
832 Wyświetlenia
SzymonMit
Explorer
Opcje

Cześć.zarejestrowalem telefon z 30 h temu. Gdzie będzie baner do formularza ubezpieczenia za free. Jedynie co widzę to taki do płatnego ubezpieczenia. Dzięki za odpowiedź.

0 Like
30 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
SzymonMit
Explorer
Opcje
Nie no spoko. W aplikacji samsung members nie mam baneru do formularza. Regulamin znam.
0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
0 Like
SzymonMit
Explorer
Opcje
Jest w regulaminie ze dla samsung mmbers ma być baner.formularz zwykły mi nie przechodzi.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@SzymonMitbaner powinien pojawić się w ciągu 24h od aktywacji urządzenia. Nie zapomnij wykonać co najmniej 5-minutowe połączenie za pomocą karty SIM polskiego operatora i sprawdź, czy masz zaznaczone biuletyny w ustawieniach Samsung Members. Po tym uruchom ponownie telefon i czekaj na baner. Jeśli baner nadal się nie pojawi, napisz do organizatora promocji na maila z Regulaminu, włączą go ręcznie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Baner nadal się nie pojawił?
0 Like
SzymonMit
Explorer
Opcje
Nadal nic a widzę że mam telefon zarejestrowany jest nr seryjny też
SzymonMit
Explorer
Opcje
Połączeń zrobiłem dużo i oczywiście uruchomiłem ponownie
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@SzymonMit, w takim razie pozostaje tylko pisać do organizatora, na pewno pomogą.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.