Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promocja ECOSYSTEM: Galaxy A53 5G ze słuchawkami Buds2 w kolorze czarnym

(Temat utworzony: 12-04-2022 05:10 PM)
16490 Wyświetlenia
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

A1.png

Chyba ta para wam się spodobała. O czym mówię? Już wyjaśniam. :winking-face: Obecnie przy zakupie Galaxy A53 5G możecie otrzymać w gratisie słuchawki Galaxy Buds2 w kolorze czarnym!

Jak wziąć udział? 🤔

1. Kup smartfon Galaxy A53 5G w okresie od 11.04.2022 do 29.05.2022 u partnerów handlowych wskazanych w Regulaminie.

2. Między 11.04.2022 a 05.06.2022 aktywuj zakupiony smartfon. Poprzez aktywację rozumie się uruchomienie produktu z aktywną kartą SIM polskiego operatora, wykonanie połączenia na czas min. 5 minut, uzyskanie dostępu do sieci internet oraz zaakceptowanie postanowień umowy licencyjnej użytkownika końcowego (EULA).

3. Między 11.04.2022 a 12.06.2022 zaloguj się do aplikacji Samsung Members i wypełnij formularz zgłoszeniowy dostępny w zakładce "Korzyści". W formularzu konieczne jest podanie informacji takich jak m.in. dane osobowe, numer konta bankowego prowadzonego przez bank mający siedzibę na terenie Polski, numer IMEI urządzenia i dowód zakupu. Dokładny spis danych, które należy podać w formularzu, znajduje się w Regulaminie.

WAŻNE!
     Baner z formularzem pojawi się do 24h od poprawnej aktywacji urządzenia.
    OleksiiA_1-1649776196397.png
  4. Po pozytywnej weryfikacji zgłoszenia, w ciągu 21 dni zostanie do Ciebie wysłana nagroda, czyli słuchawki Galaxy Buds2 w kolorze czarnym.

WAŻNE! Jeden uczestnik może otrzymać tylko jedną nagrodę w promocji niezależnie od liczby zakupionych produktów. Promocja NIE ŁĄCZY się z innymi promocjami organizatora.

OleksiiA_0-1649776021263.png

Ważne informacje

• Zachęcam do dokładnego zapoznania się z Regulaminem, znajdziecie tam informacje dotyczące partnerów handlowych, modeli, które biorą udział w promocji, jak i wszystkich dat, terminów i założeń, które trzeba spełnić, aby otrzymać zwrot!
  • Reklamacje można zgłaszać do 29 lipca 2022 roku na adres e-mail sluchawkiwprezencie@smolar.pl lub pocztą tradycyjną — Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Inżynierska 15, 93-569 Łódź z dopiskiem „Promocja ECOSYSTEM: Galaxy A53 5G ze słuchawkami Buds2 w kolorze czarnym”. Reklamacje będą rozpatrywane w terminie do 14 dni kalendarzowych od dnia otrzymania reklamacji przez organizatora.
  • Jak w każdej promocji, mamy tu ograniczoną pulę nagród, także po zakupie nie zwlekajcie z aktywacją tabletu i pozostałymi krokami!

Przydatne linki

Strona promocji 

Regulamin

Modele objęte promocją 

FAQ 

[PORADNIK] Brak formularza dotyczącego promocji firmy Samsung

[Poradnik] Korzystanie z promocji firmy Samsung

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

369 Odpowiedzi
skorpik85
Pioneer
Opcje

Pisałem jakieś 4 tygodnie temu, że dostałem informację od organizatora o opóźnieniu wysyłki i że słuchawki wyślą najpóźniej do 28.07 dziś jest 27.07 i słuchawki właśnie dotarły! 😄🥳

Roland7406
First Poster
Opcje
Zakupiłem galaxy A53 w promocji ze słuchawkami galaxy buds 2 dwa miesiące temu. Spełniłem wszystkie warunki promocji o czym zostałem poinformowany w wiadomości e-mail oraz o terminie dostawy który wynosić mual 21 dni. Po 25 dniach otrzymałem ponownie e-mail od agencji Smolar iż w powodu braku sluchawek przesuwają termin dostawy do 08.08.2022.
Dzisiaj minął ten termin , co robić?
Kto tu zawinił Samsung czy agencja Smolar której przeprowadzenie promocji zostało zlecone. Czy są jeszcze osoby które nie otrzymały należnych sluchawek?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Roland7406, napisz do nich mailowo, zweryfikują sprawę i dadzą znać, co się dzieje ze słuchawkami: sluchawkiwprezencie@smolar.pl

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Łukasz8421
First Poster
Opcje
Witam, czy ktoś dostał już słuchawki buds 2 z promocji z końca Sierpnia, początku Września? Ja kupiłem smartfon galaxy A53 5G w promocji 2 września w RTV Euro AGD, w tym samym dniu zarejestrowałem się w aplikacji Membrrs i wypełniłem formularz promocyjny. Dostałem maila, że w ciągu 21 dni dostanę odpowiedź. Dziś mija 21 dni i nadal nie ma odpowiedzi ani słuchawek. Czy ktoś dostał już te słuchawki?
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Powiem uczciwie, że nie słyszałem o takiej promocji przy sprzęcie ze średniej półki.
Przy tym modelu to widziałem tylko proszę na YouTube Premium, ale żeby otrzymać słuchawki Buds 2 to nie widziałem
0 Like
Łukasz8421
First Poster
Opcje
Była taka promocja, kupowałem w rtv euro agd. W aplikacji members była zakładka do promocji z formularzem rejestracyjnym. To jest treść maila co dostałem po rejestracji. - Dziękujemy za udział w promocji ECOSYSTEM Galaxy S22, S21 FE, A53 i A33 + słuchawki Buds2.

Informujemy, że Państwa zgłoszenie zostało zarejestrowane w bazie danych i oczekuje na weryfikację. O wyniku weryfikacji poinformujemy za pośrednictwem wiadomości e-mail w ciągu 21 dni kalendarzowych.

Do tej pory nie mam odpowiedzi ani słuchawek.
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
To w takim wypadku musisz czekać lub skontaktować się z Samsungiem, albo Euro-Agd bo to u nich kupiłeś z promocją.
0 Like
Alicaptain
Apprentice
Opcje
Jako użytkownik serii Samsung Galaxy A chciałem kupić ten telefon w prezencie, ale kampania zestawu słuchawkowego się skończyła Proszę wrócić 
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, raczej to tak nie działa na zwołanie 😉, trzeba czekać na kolejną ofertę
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Promocje pojawiają się co jakiś czas więc pozostaje zaczekać na kolejną ofertę zgodnie z tym co napisał @W99.