Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Promocja 800 zł cashback - problem

(Temat utworzony: 21-09-2021 01:11 AM)
1769 Wyświetlenia
natkanatka956
First Poster
Opcje

Dobry wieczór, zakupiłam w Media Markt dnia 20.09.2021 r. smartfon Samsung Galaxy S20 FE LTE (SM-G780G/DS) i w aplikacji Samsung Members nie pojawia mi się w zakładce 'korzyści' formularz zgłoszeniowy do wzięcia udziału w promocji cashback 800 zł. Dodatkowo załączam zrzut ekranu widoku zakładki 'korzyści' w Samsung Members. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

image

0 Like
17 Odpowiedzi
Syl_s
First Poster
Opcje
Ja też mam ten sam problem, wszystkie warunki spełniłam.. napisałam mail z reklamacją gdzie około godziny 16 powinny mi to zrobić ręcznie.. wykonałam wszystko według zlecenia w mailu oraz wszystkich linków podanych w wiadomościach wyżej i dalej nic 😔🤨
0 Like
Bartosz1410
First Poster
Opcje
Po ilu godzinach i gdzie powinna pojawić się ta promocja ? Również nic nie ma m
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Bartosz1410, w zakładce "Korzyści" w aplikacji Samsung Members. Do 24h od poprawnej aktywacji urządzenia i zaznaczenia zgód marketingowych.

@Syl_s, odpisał Ci organizator promocji, że ręcznie aktywują o godzinie 16? Pisałaś drugi raz, że nadal nic się nie zmieniło?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Syl_s
First Poster
Opcje
Tak... nadal czekam...
0 Like
Karota
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem, zakupiłam i aktywowałam 29 września z polską kartą, zgody marketingowe są zaznaczone, 24h minęły kilka razy.
0 Like
Kamil93
First Poster
Opcje
Ja również aktywowalem 29.09. i nadal nie pojawil mi sie baner z formularzem, pomimo wykonania wszystkich kroków z linków powyżej
0 Like
Manonim
Apprentice
Opcje
Jestem w tej samej sytuacji - brak banera w aplikacji, odpowiedzi na maila do organizatora na razie nie otrzymałem.
0 Like
polma
First Poster
Opcje
Kontakt z zespołem obsługującym promocje zerowy. Mija 12 dzień i nic. Żadnego kontaktu. Pojutrze oddaję s20fe do sklepu.
0 Like