mjjj7
Navigator
02-10-2024 08:38 PM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
- Report Inappropriate Content
Dzień dobry, czy ktoś miał również problem z programem odkup i firmą Foxway?
Wysłałem ponad miesiąc temu moje Buds 2 w stanie prawie idealnym. Mimo wstępnej wyceny na 150 zł, po dotarciu słuchawek (trwało to prawie miesiąc) otrzymałem wiadomość o wycenie na 5 zł ze względu na rzekomo niekompletne sluchawki. Oczywiście odrzuciłem propozycje i poprosiłem o zwrot słuchawek. Niestety po tygodniu dostałem nieswoje sluchawki (inny kolor, brudne, obdrapane, nawet nie wiem czy sprawne). Skontaktowałem się z firmą i mimo problemu z komunikacją - niby zajmą się sprawą, ale od tygodnia nie mam żadnego kontaktu. TO SA JAKIES KPINY. Chciałbym odzyskać moje słuchawki. Mial ktoś podobne doświadczenia? Początkowo, mimo iż wysłałem im fakture, numer seryjny i zdjęcia moich słuchawek oraz tych które dostałem nie chcieli interweniować, bo podobno w regulaminie jest napisane, że w dniu wysyłki trzeba zrobić 5 zdjęć sprzętu na dowód.
6 REPLIES 6
JustynaM

Moderator
03-10-2024 03:26 PM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
@mjjj7, odezwałam się do Ciebie na priv
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.
Drd0
Helping Hand
21-10-2024 10:37 PM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Niestety ale miałem podobny problem, obniżyli mi wycenę i wysłali zdjęcia nie mojego telefonu, tylko, że ja przed wysyłką zrobiłem zdjęcia telefonu z każdej strony i jak był zapakowany. U mnie finalnie po reklamacji sprawa zakończyła się pozytywnie i wypłacili cała zadeklarowaną kwotę. Myślę że mają tam niezły *****.
mjjj7
Navigator
21-10-2024 10:39 PM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Mi też, ale wszystko trwało prawie dwa miesiące i musiałem wszędzie pisać i dzwonić, żeby to załatwili. Nie polecam.
olgaw
First Poster
04-03-2025 05:59 PM - last edited 04-03-2025 06:00 PM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Też mam z nimi problem obniżyli mi wycenę o ponad połowę że względu na niby uszkodzony wyświetlacz. Oczywiście telefon był wysłany w stanie idealnym bez żadnych uszkodzeń.
Wiecie może jak to najlepiej załatwić ? Mam tylko zdjęcia telefonu bez filmów z pakowania niestety.
Wiecie może jak to najlepiej załatwić ? Mam tylko zdjęcia telefonu bez filmów z pakowania niestety.
mjjj7
Navigator
04-03-2025 06:04 PM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Ja załatwiałem to przez Samsunga. Finalnie dostałem zwrot.
Rademal
Journeyman
12-03-2025 07:48 AM
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Jak to zrobiłeś?