Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Majowa Promocja Cashback – kup wybrany model Galaxy Watch5, zyskaj zwrot do 600 zł

(Temat utworzony: 25-05-2023 07:51 AM)
1130 Wyświetlenia
JohnyD12
Student
Opcje

Dzień dobry, chciałbym otrzymać 600 zł zwrotu za galaxy watch 5 pro

W formularze są takie dwa miejsca do załączenia plików (w załączniku).

image

Czy WYCIĘTY oznacza, że musiałbym wyciąć to nożyczkami?
Pozdrawiam
0 Like
8 Odpowiedzi
Vatri
Pioneer
Opcje
Tak, dokładnie tak. Jedno zdjęcie to wycięty kod, a drugie to zdjęcie pudełka z dziurą. Obstawiam, że jest to zabezpieczenie, abyś potem nie mógł zwróci produktu. To samo miałem ze sluchawkami
JohnyD12
Student
Opcje
Dziękuję!
0 Like
Enta76
First Poster
Opcje
Dzień dobry. Chciałabym skorzystać z promocji zwrotu pieniędzy za zakup zegarka samsung galaxy watch 5 pro .....i nie umiem znaleźć odnośnika do tej promocji w appce Samsung Members 😱🤔😊 Pomóżcie
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Enta76  Dzień Dobry

Wszystkie informacje można znaleźć na tej stronie:

https://www.samsung.com/pl/campaign/smartwatches/promocja/ 

Gutex666
First Poster
Opcje
Witam. Zakupiłem 2 zegarki Watch5, czy mogę zgłosić sam dwa zegarki
0 Like
kuna7
Journeyman
Opcje
Hej.

Zakupiłem galaxy watch 5 z RTV Euro. Aby skorzystać z cashbacku muszę załączyć zdjęcia min. pudełka z wyciętym kodem i wyciętego kodu. Czy jeżeli wytnę ten kod z pudełka to sklep ma prawo nie przyjąć ewentualnego zwrotu tzn. odstąpienia od umowy? 
Jak coś to nie chodzi mi o januszowanie i zgarnięcie cashbacku po zwrocie, tylko nie chce zamykać sobie furtki do ewentualnej zmiany decyzji odnośnie zegarka (np. wziąłem 40mm, możliwe że bateria mi nie wystarczy i będę jednak chciał dołożyć do 44mm).

O który dokładnie kod chodzi? Mógłby ktoś pokazać gdzie wyciął swój?

Pozdrawiam
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kuna7  napisał(a):
O który dokładnie kod chodzi? Mógłby ktoś pokazać gdzie wyciął swój?

Chodzi o wycięcie całej części z kodami kreskowymi i numerami seryjnymi. Na zdjęciu zaznaczyłem na czerwono o jaką dokładnie część chodzi.

20230706_191701.jpg

Czas na rejestrację w promocji masz do 16.07 więc możesz się wstrzymać z rejestracją jeśli rozmyślasz nad zwrotem urządzenia.

kuna7
Journeyman
Opcje
Tak zrobię. Rozumiem zamysł samsunga z psuciem opakowań, ale jakbym powiedzmy kupił 15.07 to miałbym problem. Dzięki za odpowiedź.
0 Like