Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Letnia Promocja Odkup: Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, Galaxy S22 na Samsung.com/pl

(Temat utworzony: 03-07-2023 08:56 AM)
2262 Wyświetlenia
bialy23
Navigator
Opcje

Witam czy z programu odkup można skorzystać jak telefon jest od operatora I na raty ?

0 Like
WhoYou
Apprentice
Opcje
Witam, czy ktoś jeszcze mial mega problem z tą promocją "odkup telefonu"? Kupiłem S23 skuszony ofertą odzyskania do 1000zł za stary telefon ( S10 ), wypełniłem caly formularz ( swoją drogą koszmarnie opisany ) i otrzymałem wiadomość w stylu spakuj swój telefon i nadaj bezpłatnie inpostem, ale brak dalszych informacji jak go nadać.. od 2 dni walcze z infolinią samsunga oraz firmy podwykonawczej ( odkupujacej te telefony ) ale to jakiś koszmar.. każdy leje wode i pcha dalej. Ostatnia wersja jaka otrzymałem to wypełnij ponownie formularz zgłoszeniowy bo nie mamy Cie w systemie.. szkoda tylko że kupon niezbedny do wypełnienia juz mam wykorzystany ( ten z samsung members )... pomocy co dalej? Zaczynam się irytować, nigdy więcej żadnych klikbaitowych promocji 😠
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Korzystasz z aplikacji InPost Mobile? Może wystarczy zainstalować aplikację i zobaczyć w sekcji "Nadaję" czy przypadkiem nie czeka tam zamówiona usługa. Z drugiej strony powinien również przyjść e-mail lub SMS od InPostu.

WhoYou
Apprentice
Opcje
Korzystam z aplikacji inpostu i niestety niema w niej żadnej etykiety.. od 2 dni wymieniam e-maile z samsungiem i foxwayem ale każdy leje wodę, że przełączy przekażę do innego działu.. a co zabawne od wypełnienia formularza są 4 dni na wysłanie sprzętu a promocja sama w sobie jest bodajże do niedzieli.. ciekawe co jutro przeczytam a tempo odpowiedzi to 1-2 dziennie..
0 Like
skolsiwo
Voyager
Opcje
Wejdź na samsung.com, zaloguj się na swoje konto Samsung i skontaktuj się ze wsparciem za pomocą czatu. Być może tam szybciej otrzymasz pomoc.
Apprentice
Opcje
Dzięki za chęci ale to właśnie czat skierował mnie do wymiany maili z supportem i firma odkupująca stary sprzęt, niestety ale na czacie kompletnie niema osób które by mogły pomóc, czekam do jutra na dalsze wymiany wiadomości, dam znać jak się sprawa rozwiązała 💁
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@WhoYou, czekamy zatem na informacje od Ciebie. W razie czego będziemy dalej kminić, co można zrobić, więc no worries. 😉

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
WhoYou
Apprentice
Opcje
Taaaa, godzina 11 i oczywiście ani pol maila, wieczorem wyjeżdżam na weekend a promocja kończy się w niedzielę 🤣 coś pięknego
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@WhoYou, a powiedz, proszę, gdzie kupiłeś nowy telefon i na jaki adres mailowy piszesz do organizatora promocji?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Mysliciel
First Poster
Opcje
Witam!
Po uruchomieniu nowego S23 i zalogowaniu w aplikacji Samsung Members nie pojawia mi się kod rabatowy na trwającą do niedzieli akcję odkupu starego urządzenia. 
Jak szybko ten kod powinien się pojawić? 
Dzięki za pomoc!
0 Like
Michal-pl
Journeyman
Opcje
Mam ten sam problem, chcę w ramach promocji aby odkupili ode mnie stary telefon ale baner się nie wyświetlił.
0 Like