Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kup Galaxy Watch5 | Watch5 Pro i zyskaj do 400zł zwrotu na konto

(Temat utworzony: 28-04-2023 07:25 PM)
742 Wyświetlenia
Miodekq
Journeyman
Opcje

Witam zgłosiłem zakup samsunga za którego miałem dostać 400zł , nie otrzymałem żadnej informacji zwrotnej z aplikacji Samsung Members. Ktoś może pomóc? 

18 Odpowiedzi
MrJettri
First Poster
Opcje
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Miodekq  Witam

Po zakupie wybranego Galaxy Watch5 (zakup w czasie trwania promocji tj. od 13.04.2023 r. do 30.04.2023 r. godz. 23:59) należy wypełnić formularz zgłoszeniowy w terminie od 13.04.2023 r. do 07.05.2023 r. godz. 23:59. Formularz dostępny będzie na stronie promocji. Twoje zgłoszenie będzie weryfikowane – jeśli będzie spełniać warunki udziału w promocji, w terminie do 14 dni od potwierdzenia jego poprawności otrzymasz przelew. Weryfikacja zgłoszeń trwa do 21 dni kalendarzowych.

Zrzut ekranu 2023-01-29 102754.png

Miodekq
Journeyman
Opcje
Wypełniłem formularz i poszukuję jakiejś informacji zwrotnej, na wypadek jak czas trwania promocji się skończy a ja dostanę odpowiedź po weryfikacji że coś źle skopiowałem...
0 Like
Miodekq
Journeyman
Opcje
Nawet próbowałem 2 raz.Screenshot_20230428_193230_Chrome.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Miodekq  W formularzu powinieneś zawrzeć informacje:

W formularzu musisz wskazać:

a) dane osobowe, tj. imię, nazwisko; w przypadku osób prowadzących indywidualną działalność gospodarczą dodatkowo należy wskazać firmę;
b) numer konta bankowego prowadzonego przez bank mający siedzibę na terenie Polski;
c) adres e-mail;
d) szczegóły dotyczące produktu: model i numer seryjny lub numer IMEI (w przypadku wersji LTE);
e) partnera handlowego, u którego dokonano zakupu Produktu;

Do formularza należy dołączyć:

1) dowód zakupu Produktu: faktura / paragon.;
2) dowód zamówienia Produktu (z widoczną datą zamówienia w Terminie Zakupu),
3) zdjęcie opakowania (kartonowego pudełka) po Produkcie z widocznym na zdjęciu miejscem po wyciętej naklejce z kodem kreskowym;
4) zdjęcie wyciętego fragmentu pudełka z kodem kreskowym.

Jeżeli wszystko zostało prawidłowo wypełnione nie powinno być żadnego problemu.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Miodekq Ale dlaczego  drugi raz próbujesz wypełnić?

0 Like
Miodekq
Journeyman
Opcje
Sprawdzałem czy moj produkt jest zarejestrowany.
0 Like
Miodekq
Journeyman
Opcje
Nie pamietam żeby trzeba było dołączać zdjęcie pudełka i kodu kreskowego. System wymagała tylko jak wyżej napisałeś pk.1i2.
Miodekq
Journeyman
Opcje
A czym jest dowód zamówienia produktu? Ja nic nie zamawiałem poszedłem do sklepu i kupiłem.. dostałem fv którą dołączyłem do formularza.
0 Like