Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klawiatura BookCover Keyboard po zakupie Tab S10 Ultra

(Temat utworzony: 27-09-2024 07:07 PM)
874 Wyświetlenia
Eminem_
Pioneer
Opcje
Cześć. 
Przychodzę dzisiaj z pytaniem, dotyczącym dodatku jakim jest etui BookCover Keyboard po zakupie nowego Galaxy Tab S10 Ultra. Rozważam zakup Galaxy Tab S10 Ultra, chciałbym przy tym skorzystać z benefitu, jaki oferuje Samsung. Gdzie znajdę na aplikacji Samsung Members link, który przekieruje mnie do wypełnienia formularza promocji?

25 Odpowiedzi
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Żeby skorzystać z oferty trzeba zakupić urządzenie i wedle regulaminu trzeba je aktywować:
"aktywować Urządzenie (Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Tab S10+ (wszystkie modele) do
dnia 20.10.2024 r. godz. 23:59;"
sasumi
First Poster
Opcje

Dzisiaj odebrałam galaxy TAB S10 ULTRA. Chciałam skorzystać z promocji, ale nigdzie nie mogę znaleźć formularza, który muszę wypełnić. Czas jest ograniczony, więc bardzo proszę o pomoc. Zalogowałam się tutaj ale żaden baner się nie pokazał. Szukałam i nic. Bardzo proszę o pomoc.

blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Formularz pokazuje się w ciągu 24 godzin od momentu aktywacji urządzenia.
adammiron
Student
Opcje
Witam. Gdzie mogę znaleźć wniosek o wysłanie etui BookCover Keyboard do zakupionego tableta Galaxy Tab S10 +?🤔
ZKapral
First Poster
Opcje
Otrzymasz dostęp do formularza do 24h od rejestracji i aktywacji urządzenia
0 Like
adammiron
Student
Opcje
👍
0 Like
bixiu
Apprentice
Opcje
Witam mam podobny problem. Urządzenie włączone zalogowane do samsung members i nie mam baneru do odbioru klawiatury. Ktoś może rozwiązał problem?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@bixiu, wykonaj następujące czynności: sprawdź, czy zaznaczone zostały biuletyny w ustawieniach Samsung Members (kliknij Konto Samsung > Bezpieczeństwo i prywatność > Oferty specjalne i biuletyny). Następnie uruchom ponownie urządzenie. Jeśli w ciągu 24h od tych czynności baner się nie pojawi w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members (warto sprawdzić całą zakładkę, baner może być na samym dole), skontaktuj się z Organizatorem promocji poprzez maila podanego w Regulaminie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

CaptDart
Apprentice
Opcje
U mnie sie pojawil 45min temu
0 Like