Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jesienna Promocja Odkup: Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, Z Flip5, Z Fold5

(Temat utworzony: 03-11-2023 02:26 PM)
2136 Wyświetlenia
Lilymilivanili
Apprentice
Opcje

Po aktywacji telefonu i zalogowaniu się do Samsung members nie mogę odnaleźć baneru z akcją Odkup, gdzie miałam uzyskać kod do dalszego uczestnictwa w akcji. Gdzie go znajdę? 

50 Odpowiedzi
Olka2208
First Poster
Opcje
O wlasnie,mam to samo...
0 Like
6rzech
First Poster
Opcje
"Aby formularz się pojawił, należy: - Uruchomić urządzenie z kartą SIM polskiego operatora, - Włączyć w aplikacji Samsung Members zgodę na otrzymywanie ofert specjalnych i biuletynów (3 kropki w prawym górnym rogu -> Ustawienia), Wykonać dowolną około 5-minutową rozmowę telefoniczną. Formularz pojawi się w aplikacji w zakładce Korzyści maksymalnie po 24 godzinach."
RosenRot666
First Poster
Opcje
Witam. Po wypełnieniu formularza odrzuca mój imei. Nr przepisany z "o telefonie"
0 Like
maniek2770
Student
Opcje
Hej,
Mam problem z zarejestrowaniem telefonu do programu odkup - po wypełnieniu wszystkich danych dostaje komunikat, że "data field 3940 value [ numer imei nowego tel] is not accepted".
Ktoś mógłby podpowiedzieć w czym moze byc problem ?
Pozdrawiam,
Mariusz 
0 Like
maniek2770
Student
Opcje
Ale to raczej pudełko nie miało by oryginalnych plomb ? No i nie kupowane w outlecie.
0 Like
Robs23u
First Poster
Opcje
Ja nie mam w ogóle tej zakładki odkup. S23Ultra, polski operator i lipa
0 Like
Patrycja1986
First Poster
Opcje
U mnie ten sam problem.
Kupiony przez stronę. Plomby org
0 Like
Tarzanisko
Student
Opcje
U mnie to samo, kodu brak !!!!!
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@RosenRot666@maniek2770@Patrycja1986, w zależności od tego, w którym sklepie zostało zakupione urządzenie (bo rozumiem, że mówimy o tej promocji? https://www.samsung.com/pl/trade-in/) skorzystajcie z odpowiedniej zakładki (Zakup na Samsung.pl lub Zakup u Partnerów) i w Regulaminie znajdziecie adres mailowy do Organizatora promocji. Napiszcie i wam pomogą, bardzo prawdopodobne, że IMEI waszego urządzenia po prostu nie został dodany do bazy i stąd ten błąd.

@Robs23u@Tarzanisko, mówicie o banerze w aplikacji Samsung Members? Gdzie urządzenie zostało zakupione?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.