Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

galaxy buds plus

(Temat utworzony: 20-04-2021 12:10 PM)
667 Wyświetlenia
Grandxdd
First Poster
Opcje
Witam,
Czy jeżeli zakupiłem smartphone samsung galaxy s21 ultra przed dniem 5 kwietnia to czy istnieje możliwość skorzystania z okazji aby odebrać sluchawki galaxy buds plus ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
10 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Żeby skorzystać z promocji telefon musi zostać zakupiony w dniach od 05.04. do 25.04.2021. Jeżeli kupiłeś telefon w innym terminie to nie możesz skorzystać z promocji. Więcej informacji o promocji znajdziesz w poniższym odnośniku.

https://eu.community.samsung.com/t5/aktualne-promocje/odbierz-s%C5%82uchawki-galaxy-buds-pro-przy-za...

KrystianG
First Poster
Opcje
Ja mam z kolei inne pytanie, załapałem się na promocję, przeszedłem weryfikację. Słuchawki mają być wysłane w ciągu 14 dni. Czy mam wpływ na ich kolor?
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Wszystkie pytania związane z promocją powinny być zadawane organizatorowi owej promocji. Adres znajdziesz w regulaminie. 

0 Like
InSpireMusic
Pioneer
Opcje
Też przeszedłem ten ból gdy kupiłem telefon przed promocją, ale chociaż tyle dobrego że 1000 zł taniej w rabatach
MetaFan
Pioneer
Opcje
W regulamin jest wyraźnie napisane, że jako nagrodę otrzymujesz słuchawki w kolorze czarnym, więc nie możesz sobie wybrać koloru.
BaltazarIX
Apprentice
Opcje
Mialem farta, mi się udało wyrwać rabat -800 zl na wersję 256GB i załapać na promocję ze słuchawkami 😀 Dzisiaj dostałem maila z potwierdzeniem o przyznaniu nagrody 🥳
0 Like
kalicodi
First Poster
Opcje
Po jakim czasie od wysłania zgłoszenia dostałeś potwierdzenie?
0 Like
BaltazarIX
Apprentice
Opcje
Oj, zapomniałem o tym wspomnieć. Zgłoszenie wysłałem 5 dni temu, czyli 15. kwietnia (czwartek). Pierwsze uruchomienie urządzenia nastąpiło dzień wcześniej.
0 Like
kristOFF_43
Journeyman
Opcje
Ktoś już otrzymał budsy? Mi potwierdzili 9.04 przyznanie nagrody ,ale o wysyłce słuchawek nic nie piszą .wiem że 14 dni roboczych,ale trochę się martwię,czy wyślą..
0 Like