Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Fikcyjne promocje

(Temat utworzony: 16-06-2025 11:14 PM)
1073 Wyświetlenia
Members_fM9uuYH
Explorer
Opcje

Trafiłem tutaj bo promocja z której chciałem skorzystać okazała się oszustwem na wielką skalę. 

Chodzi o cashback przy zakupie S24. Od kilkunastu dni formularze nie działają. Baner się wyświetla, ale po przekierowaniu do przeglądarki pisze że formularz należy wypełnić w aplikacji DNO.

22 Odpowiedzi
Amazigh
Black Belt 
Opcje
Ale wiesz, że w PL istnieją jeszcze odpowiednie organy, gdzie należy zgłaszać oszustwa?
Olimati3
Explorer
Opcje
ale Ja skorzystałem już z 5promocji. Moi Znajomi, Rodzina tak samo. Żadnych przekrętów nie było. Nie rozumiem co się stało. Smolar odpisuje na maile. Jak byś przekombinował z Kulturą to może wtedy nie.
Ale jak Samsung wstawil baner z niedzialajacymi formularzami to wkrotce to naprawią. Na pewno
Members_fM9uuYH
Explorer
Opcje

Smolar jedynie co odpisuje to automatyczna odpowiedź, że mają 14 dni na zapoznanie się z wiadomości... 

Members_fM9uuYH
Explorer
Opcje

wiem, ale post ostrzegających innych myślę, że też jest przydatny 

Amazigh
Black Belt 
Opcje
Wiesz ile postów "ostrzegajacych" tu już było? Wiecej niż ostrzeżeń w tv przed jazdą samochodem pod wpływem i bez uprawnień... 🙏
Robrrt
Explorer
Opcje
Hej, nieprawda jak kolega wyżej już kilkukrotnie wraz z żoną korzystaliśmy z różnych promocji i zawsze działało. Obecnie rowniez korzystam z próbki na S25 i bez problemu pisze z organizatorem, wystarczy napisać maila i normalna żywa odpala odpisuje - zanim kupiłem S25 rowniez napisałem czy zegarek ktory nie interesuje jeszcze jest żeby nie kupować w ciemno S25
0 Like
szym92
Journeyman
Opcje
Ja czekam już tydzień na naprawienie baneru i cisza z każdej strony . Nauczka na przyszłość ostatni samsung jak nic się nie zmieni :winking-face:
Moti7t
Helping Hand
Opcje
Coś musiało się popsuć, ja dostałem zwrot 400 na premierę s25u, dawno już to wydałem i zapomniałem.
0 Like
Michał44
First Poster
Opcje
Nie można wypełnić formularza. Niezła ściema bo telefon zdrożał z 1799 zł na 1999 zł i można było dostać 300 zł zwrotu za A56 tylko formularz nadal jest niedostępny. Drugi raz dałem się zrobić w konia ale jeżeli nie skorzystam z tej promocji to trzeciego razu już nie będzie. Będziemy kupować innej firmy telefony tylko nie samsung