Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy dostał już ktoś zwrot na konto?

(Temat utworzony: 07-04-2021 10:38 AM)
4125 Wyświetlenia
tajemniczy
Pioneer
Opcje
Czy otrzymał już ktoś zwrot ma konto za galaxy s21? Bo ja wciąż czekam 
14 Odpowiedzi
Mamuter
Apprentice
Opcje
Ja dostałem bardzo szybko po uznaniu mi zwrotu
0 Like
tajemniczy
Pioneer
Opcje

Kacper2
Dobrze że usunąłeś komentarz
Wybrałem dobry dział na moje pytanie bo ja pytam czy ktoś już dostał zwrot
A ty mi podsyłasz link z działem o wyświetleniu się baneru do promocji

0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Nie Kacper usunął komentarz, tylko ja. 
Nie wybrałeś dobrego działu, ponieważ pytania dotyczące promocji wstawiamy na dział, na którym teraz się znajdujemy (tak, post też przeniosłam 😉) - Aktualne promocje. Kacper2 podesłał Ci link do jednego z postów znajdujących się w tym dziale podejrzewam, że po to, by pokazać Ci gdzie trafiają posty związane z promocjami. Ten komentarz za to proszę byś potraktował jako ostrzeżenie; na tym forum nie ma miejsca na kierowanie tego typu wypowiedzi do innych użytkowników.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

tajemniczy
Pioneer
Opcje
Będę odpowiadał w taki jaki uznam za odpowiedni !
Powtarzam ja zapytałem czy otrzymał ktoś już zwrot na konto a kolega przesłał mi link do tematu gdzie ludziom nie wyświetlał się baner do promocji
Więc kolega chciał zabłysnąć a mu się nie udało nie lubię ludzi którzy wprowadzają w błąd a nie mają racji z tąd mój komentarz bo jak coś się piszę to trzeba mieć pojęcie o tym co się pisze a nie kieruje się do zupełnie innego tematu który przejrzałem i są tam tylko pytania i odpowiedzi związane z nie wyświetleniem się baneru do promocji a nie czy ktoś dostał już zwrot
Zresztą usunęła Pani post bo zobaczyła pani że kolega się pomylił
I tak na koniec trzeba się umieć przyznać do błędu i powiedzieć nawet samemu sobie jak się nie ma odwagi na forum że popełniło się błąd jak widać niektórzy nie potrafią a ja swojej wypowiedzi nie żałuję bo ludzie którzy wprowadzają w błąd lub kierują do zupełnie innego tematu niż ten o który pytałem są właśnie dla mnie tym co napisałem
Żegnam
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@tajemniczy  Dziękujemy i życzymy miłego wieczoru.

JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Obawiam się, że nie będzie Pan, jeśli Pana sposób odpowiedzi polega na ubliżaniu innym :smiling-face: Nie ma sensu prowadzić dalszej dyskusji, ponieważ nie zrozumiał Pan mojej wypowiedzi, także również dziękuję i życzę miłego wieczoru.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

gzakoscielny
First Poster
Opcje
Oszuści zakupiłem 2 sztuki samsung s23 ultra i dwa zegarki upoważniam żonę do udziału w promocji podałem numer konta i firmie samsung Smolar promocje to nie pasuje szukają dziury by nie wypłacić pieniędzy i dać zegarka ktury jest w promocji to nie pierwszy raz co oszukali mnie teraz będę zondal roszczeń od tych firm nie polecam samsung oszukuje
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@gzakoscielny, w Regulaminie promocji zawsze jest napisane, ile urządzeń per dowód zakupu można zgłosić do udziału. Jeśli tylko jedno, to w przypadku drugiego zwrotu już nie dostaniesz. Zachęcam do zapoznania się z Regulaminami przed zgłoszeniem się do promocji.

Witaj na Forum Samsung!

Zawod
First Poster
Opcje
Czy ktoś dostał zwrot za kupno Samsunga s24? Niestety na reklamacji odpowiada robot, że napiszą, jak zweryfikują.Mija 2 miesiąc i ignorują mnie. Wielkie oszustwo.
0 Like