Cześć. Może ktoś coś podpowie. Kupiłem telefon samsung s 20 fe licząc na cashback 800 zł. Zapytałem wszystkich, sprzedawców, infolinię, czyli jestem szansa ponoć była więc Kupiłem. Oczywiście do końca nie wierząc w ten zwrot. I pewnie będę miał rację. Pomimo przeczytania kilka razy regulaminu nie sposób samemu sprostać aby spełnić warunki cashbacku. Musiałem skorzystać 3 razy z infolinii samsunga. Trzeba pozaznaczać zgody, pierdółki , trzeba też wykonać połączenia z tegoż telefonu. Nic takiego nie ma w regulaminie. Zresztą nieważne i tak nie mam formularza który powinien być w zakładce samsung members korzyści. Miał być po 24 godzinach/już to przemilczę z litości w tych czasach!/oczywiście nie ma. Wysłałem maila z reklamacją do firmy która organizuje ten konkurs t.j. Agencja promocyjo reklamowa Smolar z Łodzi ul inzynierska 15 automat opisać że czas oczekiwania na odpowiedź to 5 dni roboczych. Co za niemożliwa żenada!! Będzie już po konkursie. Pomijam że czas leci i liczy się ilość zgłoszenia. Poradźcie coś bo czuję że padłem ofiarą oszustwa.