Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Cashback samsung s 20 fe

(Temat utworzony: 04-10-2021 04:08 PM)
1210 Wyświetlenia
Bertono
Explorer
Opcje
Cześć. Może ktoś coś podpowie. Kupiłem telefon samsung s 20 fe licząc na cashback 800 zł. Zapytałem wszystkich, sprzedawców, infolinię, czyli jestem szansa  ponoć była więc Kupiłem. Oczywiście do końca nie wierząc w ten zwrot. I pewnie będę miał rację. Pomimo przeczytania kilka razy regulaminu nie sposób samemu sprostać aby spełnić warunki cashbacku. Musiałem skorzystać 3 razy z infolinii samsunga. Trzeba pozaznaczać zgody, pierdółki , trzeba też wykonać połączenia z tegoż telefonu. Nic takiego nie ma w regulaminie. Zresztą nieważne i tak nie mam formularza  który powinien być w zakładce samsung members korzyści. Miał być po 24 godzinach/już to przemilczę z litości w tych czasach!/oczywiście nie ma. Wysłałem maila z reklamacją do firmy która organizuje ten konkurs t.j. Agencja promocyjo reklamowa Smolar z Łodzi ul inzynierska 15 automat opisać że czas oczekiwania na odpowiedź to 5 dni roboczych. Co za niemożliwa żenada!! Będzie już po konkursie. Pomijam że czas leci i liczy się ilość zgłoszenia. Poradźcie coś bo czuję że padłem ofiarą oszustwa. 
wandahalina
First Poster
Opcje
Mam też ten problem. Nie ma stosownej zakładki by się zarejestrować. Dziś rano kupiłam galaxy a 52s 5g
0 Like
Bartosz1410
First Poster
Opcje
Ten sam problem z Galaxy s20FE. Napisałem maila i również odpisali ze maja 5 dni. Telefon kupiłem i zarejestrowem w piątek a zgody marketingowe zaakceptowałem w sobotę i dalej brak formularza..
0 Like
iwo123
First Poster
Opcje
Na jaki numer pisaliście do tego Smolara bo ja nic nie dostalam
0 Like
iwo123
First Poster
Opcje
Na jaki adres pisałeś do tego Smolara?
0 Like
iwo123
First Poster
Opcje
Na jaki adres pisałeś do Smolara?
0 Like
Gonnitso
Apprentice
Opcje
Ten z regulaminu, promocjagalaxyS20FE@smolar.pl
0 Like
iwo123
First Poster
Opcje
Dzieki
0 Like
Bertono
Explorer
Opcje
Mail promocjagalaxys20fe@smolar.pl
0 Like
Leos
First Poster
Opcje
Ja też mam ten sam problem. Wysłałem e-maila i cisza..
0 Like
teresa12345
First Poster
Opcje
U mnie pojawił się formularz po ok. 4 dniach od rejestracji w korzyściach, wypełniłam od razu i wysłałam, tylko, że nigdzie nie mogę znaleźć śladu że formularz został prawidłowo wypełniony i wysłany a zakladka oczywcie zniknęła z korzyści.