Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Cashback samsung s 20 fe

(Temat utworzony: 04-10-2021 04:08 PM)
1200 Wyświetlenia
Bertono
Explorer
Opcje
Cześć. Może ktoś coś podpowie. Kupiłem telefon samsung s 20 fe licząc na cashback 800 zł. Zapytałem wszystkich, sprzedawców, infolinię, czyli jestem szansa  ponoć była więc Kupiłem. Oczywiście do końca nie wierząc w ten zwrot. I pewnie będę miał rację. Pomimo przeczytania kilka razy regulaminu nie sposób samemu sprostać aby spełnić warunki cashbacku. Musiałem skorzystać 3 razy z infolinii samsunga. Trzeba pozaznaczać zgody, pierdółki , trzeba też wykonać połączenia z tegoż telefonu. Nic takiego nie ma w regulaminie. Zresztą nieważne i tak nie mam formularza  który powinien być w zakładce samsung members korzyści. Miał być po 24 godzinach/już to przemilczę z litości w tych czasach!/oczywiście nie ma. Wysłałem maila z reklamacją do firmy która organizuje ten konkurs t.j. Agencja promocyjo reklamowa Smolar z Łodzi ul inzynierska 15 automat opisać że czas oczekiwania na odpowiedź to 5 dni roboczych. Co za niemożliwa żenada!! Będzie już po konkursie. Pomijam że czas leci i liczy się ilość zgłoszenia. Poradźcie coś bo czuję że padłem ofiarą oszustwa. 
35 Odpowiedzi
Gonnitso
Apprentice
Opcje
Spokojnie, usterki się zdarzają, coś im się wywaliło w systemie, nie ma czym się stresować. Jeśli zgłosiłeś temat Smolarowi w terminie to będzie OK - przy poprzedniej cashbackowej promocji przegapilem deadline wypłaty z bankomatu i mi wygenerowali nowy kod.

Co do S20 FE - w piątek zgłosiłem problem Smolarowi, w ten sam dzień wysłali info że ok. 16 spróbują ręcznie przepchnąć baner, ale nie pomogło. Dzisiaj mi na maila wysłali linka do rejestracji, i już zarejestrowałem swojego S20.

Bertono
Explorer
Opcje
Dzięki za pocieszenie. Stresuję się bo to sporo kasy dla mnie. Napisałem do Smolara, dzwoniłem na infolinię. Nie lubię firm bez możliwości zadzwonienia. Dla mnie to zawsze firma krzak. Dlatego się obawiam.
0 Like
uciekam
Pioneer
Opcje
Dostałam zwrot za samsunga folda i watch4. Też trwało, też był problem z formularzem, ale skonczyło się wszystko ok, kasa na koncie, bonusy dotarły. Cierpliwości!
michalo332
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem. Spełniłem wszystkie warunki promocji i do tej pory nie pojawił mi się formularz zwrotu...
0 Like
DomingoUno
First Poster
Opcje
U mnie to samo. Kolejny dzień mija a formularza dalej nie ma wedle instrukcji od Samsung Polska też pisałem do Smolara w zeszłym tyg ale dalej brak odpowiedzi. Liczę że w związku z tymi problemami przedłuża kody...
TomekTcz
Pathfinder
Opcje
promocjagalaxyS20FE@smolar.pl

W załączniku dodać zdjęcie/skan dowodu zakupu oraz zrzut ekranu z zakładki "Korzyści" z widocznymi banerami.

Ja też nie mam baneru. Kupiłem w sobotę telefon. W niedzielę rano aktywowany. Poprawnie region, zgody itp. Tak mi polecił Pan na czat Samsunga. To wyślę wieczorem.
KaDePe
Journeyman
Opcje
Ja dziś kupiłam samsung Galaxy a52s 5g na stronie samsung obiecują 300pln a na samsung members brak formularza. Czuję się oszukana.
Klaudiasem
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem . Walczę
0 Like
Joa5
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem. Formularza brak
0 Like