06-10-2021 12:27 AM
06-10-2021 12:47 AM
06-10-2021 12:51 AM
06-10-2021 08:20 AM
@Kurdowski, zacznijmy lajtowo — nie, ta tablica nie dotyczy słuchawek, lecz Sprzętów Audio i Wideo, czyli na przykład Soundbarów. Po drugie, Twój wątek nie dotyczy słuchawek, lecz promocji, więc tym bardziej nie powinien się tu znaleźć.
A teraz do spraw ważniejszych. Rozumiem, że mogłeś poczuć się urażony całą sytuacją, przykro mi, ale awarie się zdarzają i jakiś błąd techniczny w żaden sposób nie oznacza oszustwa. Nikt również Ci nie napisał, że zwrotu nie dostaniesz. Dostałeś natomiast maila z linkiem, organizator zrobił wszystko, żeby zaistniałą sytuację rozwiązać, więc z czym masz problem?
A już Ci mówię, z czym. Spamujesz na forum, co jest niezgodne z Regulaminem i Zasadami Społeczności Samsung. Więc albo przestaniesz to robić, albo zostaniesz zablokowany. Wyraziłeś swoją opinię w jednym wątku, każdy Cię usłyszał, współczuję również ja, że taka przygoda trafiła się przy okazji Twojego zakupu S20FE, ale nie zostałeś sam z tym problemem, jak już powiedziałem, organizator załatwił alternatywę dla Ciebie, więc dlaczego nie chcesz z niej skorzystać?
Proszę Cię, zachowuj spokój, kulturę wypowiedzi i nie spamuj na forum.
07-10-2021 12:35 AM
10-10-2021 10:16 AM