Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Cashback jak Banaś

(Temat utworzony: 06-10-2021 12:27 AM)
448 Wyświetlenia
Kurdowski
Explorer
Opcje
Dzisiaj próbowałem złożyć wniosek o zwrot 150 za buds2 kupiony w sklepie Samsunga. Eeeee - lipa. Nie działa ani formularz ani apka do rejestracji nowego produktu. Dzwoniłem, Samsung do mnie dzwonił, przepraszał i co z tego. Lipa... Ten Samsung jest twardy jak Banaś... na chwilę obecną mam czekać ;););););) Awaria trwa.Ok. - apeluję o zniesienie zapisu o ograniczonej ilości produktów w promocji. Sprawiedliwie i bez niepotrzebnych spraw sądowych niech SAMSUNG ogłosi: PRZEPRASZAMY, KAŻDY KTO KUPIŁ W OKRESIE TRWANIA PROMOCJI OTRZYMA ZWROT NA KONTO. i tyle... proste czyż nie?
5 Odpowiedzi
Kurdowski
Explorer
Opcje
A oto dowódScreenshot_20211006-004723_Gallery_3121.jpg
0 Like
Kurdowski
Explorer
Opcje
Tak - słuchawki :winking-face:
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Kurdowski, zacznijmy lajtowo — nie, ta tablica nie dotyczy słuchawek, lecz Sprzętów Audio i Wideo, czyli na przykład Soundbarów. Po drugie, Twój wątek nie dotyczy słuchawek, lecz promocji, więc tym bardziej nie powinien się tu znaleźć.

A teraz do spraw ważniejszych. Rozumiem, że mogłeś poczuć się urażony całą sytuacją, przykro mi, ale awarie się zdarzają i jakiś błąd techniczny w żaden sposób nie oznacza oszustwa. Nikt również Ci nie napisał, że zwrotu nie dostaniesz. Dostałeś natomiast maila z linkiem, organizator zrobił wszystko, żeby zaistniałą sytuację rozwiązać, więc z czym masz problem?

A już Ci mówię, z czym. Spamujesz na forum, co jest niezgodne z Regulaminem i Zasadami Społeczności Samsung. Więc albo przestaniesz to robić, albo zostaniesz zablokowany. Wyraziłeś swoją opinię w jednym wątku, każdy Cię usłyszał, współczuję również ja, że taka przygoda trafiła się przy okazji Twojego zakupu S20FE, ale nie zostałeś sam z tym problemem, jak już powiedziałem, organizator załatwił alternatywę dla Ciebie, więc dlaczego nie chcesz z niej skorzystać?

Proszę Cię, zachowuj spokój, kulturę wypowiedzi i nie spamuj na forum.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

fs0cietyy
Explorer
Opcje
OP jest jakimś dzieciakiem.
0 Like
Sy1wester
Pioneer
Opcje
Dżizas, dobrze że tylko ban, a nie od razu kara śmierci.
Jak widać niby tylko moderator, ale jednak władza 😂
0 Like