Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aktualne promocje 18.01.2024 - Przedsprzedaż serii Galaxy S24

(Temat utworzony: 18-01-2024 04:30 PM)
98977 Wyświetlenia
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

JustynaM_2-1705585593698.png

Jak tam, emocje opadły po wczorajszych zapowiedziach 7 lat wsparcia oprogramowania i łatek bezpieczeństwa? Możemy w takim razie bezpośrednio przejść do promocji dostępnych w związku z Unpacked i premierą nowej serii :] 

• Zyskaj do 3000 zł zwrotu w Programie Odkup lub 400zł na kartę oraz 2 razy więcej pamięci

Żeby skorzystać z promocji należy kupić urządzenie w dniach od 17.01 do 30.01.2024. 

JustynaM_0-1705590908641.png

Dokładna instrukcja udziału znajduje się na stronie:https://www.samsung.com/pl/campaign/smartphones/przedsprzedaz/, 
od razu dodam jednak, że to nie wszystko! Jeżeli zamówicie smartfon z serii S24 do wtorku 23.01, otrzymacie słuchawki Galaxy Buds2 (szczegóły znajdziecie w Regulaminie, a ilość słuchawek jest ograniczona)!

• Zyskaj roczne ubezpiecznie Samsung Care+ przy zakupie premierowego urządzenia

JustynaM_1-1705591660043.png

Regulamin znajdziecie na stronie promocji: https://www.samsung.com/pl/offer/samsung-care-plus/ 

• Pobierz aplikację Samsung Shop App i skorzystaj z 5% rabatu na zakup smartfona z serii S24

Tutaj nazwa promocji mówi sama za siebie :] Link do szczegółów i kodu rabatowego znajdziecie tutaj: https://www.samsung.com/pl/apps/samsung-shop-app/ 

• Zamów między 17.01 a 23.01.2024 włącznie aby otrzymać grafitowe słuchawki Buds2

Dzięki @proktor37 za zwrócenie uwagi :] Więcej informacji tutaj: https://www.samsung.com/pl/campaign/smartphones/przedsprzedaz/#wyjatkowaoferta 

JustynaM_0-1705605401229.png

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Przejdź do rozwiązania
4 160 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Tak, z poziomu aplikacji Samsung Zwrot na Kartę klikasz w opcję dodania karty do porfela Google i możesz płacić jak każdą inną kartą czyli zbliżeniowo lub za zakupy w Internecie. Opcja dodania pojawi się w momencie jak karta będzie już aktywna.

Members_97Dvahw
Journeyman
Opcje

Dziękuje za odpowiedź :smiling-face: 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. W razie dodatkowych pytań pisz śmiało.

0 Like
krzysztofd
First Poster
Opcje
Dokladnie w 100% masz rację, ktoś powinien za to odpowiedzieć a Samsung powinien wyrównać straty.Jesli zamawiasz telefon w momencie otwarcia sprzedaży i do tej chwili nie otrzymujesz a zamawiajac w sieciowkach otrzymujesz go już 19.01 .2024 to jest to nieuczciwe wobec stałych klientów!
0 Like
MatBro24
Apprentice
Opcje
Witam pytanie odnośnie zwrotu, gdzie można wykorzystać otrzymane pieniądze? Oraz czy na tą wirtualna kartę można sobie wpłacać pieniądze? Czy można ją dodać do portfela Google? PIERWSZY RAZ W ŚWIECIE SAMSUNGA, dzięki 
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możesz płacić zbliżeniowo telefonem lub za zakupy w Internecie jak każdą inną kartą płatniczą. Nie można wpłacać ani wypłacać z niej pieniędzy. Kartę dodajesz do portfela Google.

MFDOOM
Journeyman
Opcje
Zakupiłem dzisiaj S24, w aplikacji members pojawiły mi się banery, wygenerowałem kod do odbioru 400zl. Po zainstalowaniu aplikacji "Samsung zwrot na karte" po wpisaniu kodu i wszystkich moich danych klikam zaakaceptuj na ekranie "Zapoznałem się z trescia dokumentacji umownej". Aplikacja chwilę mieli i wyskakuje błąd i znowu mogę kliknąć zaakceptuj i tak w kółko. Miał ktoś podobny problem?1706472431149.jpg
0 Like
Tural
Explorer
Opcje
Czy ktoś jeszcze ma problem z aplikacja Samsung zwrot na kartę? Nie da się zaakceptować dokumentów i umowy o kartę. Klikam zaakceptuj, kółeczko kręci się około minuty po czym spowrotem wraca do punktu akceptacji. Ten sam problem na S24Ultra i S24.
0 Like
Cysio21
Journeyman
Opcje
Mam dokładnie to samo
0 Like
AgaSm
Journeyman
Opcje
Czy wie ktoś czemu aplikacja samsung zwrot na kartę nie działa? Uzupełniłam wszystkie dane, wszystko ok, a na samym końcu gdzie trzeba potwierdzić zapoznanie się z umową pomimo zatwierdzenia długo mieli i nie przechodzi dalej.