Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aktualne promocje 10.07.2024 - Przedsprzedaż serii Galaxy Fold6, Flip6, nowe Buds3, Buds3 Pro oraz Galaxy Watch Ultra i Watch7

(Temat utworzony: 10-07-2024 05:37 PM)
25424 Wyświetlenia
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

JustynaM_0-1720623793680.png

Unpacked za nami, zamówienia przedsprzedażowe czas zacząć! Już niedługo na forum pojawią się artykuły podsumowujące zarówno wydarzenie, jak i poszczególne produkty (listę artykułów znajdziecie na końcu), więc serdecznie zapraszam Was do dyskusji na temat produktów pod tymi właśnie postami. W tym wątku skupmy się na promocjach, bo, jak co roku, jest na czym :]

• Skorzystaj z Odkupu lub odbierz do 450zł zwrotu na konto przy zakupie Fold6 lub Flip6 ORAZ otrzymaj roczne ubezpieczenie Samsung Care+ bez kradzieży

Żeby skorzystać z Odkupu, należy zamówić wybrany smartfon w dniach od 10.07.2024 do 23.07.2024. W tym roku możecie skorzystać z oferty przedsprzedażowej na stronie samsung.pl, u partnerów i operatorów oraz stacjonarnie. Pamiętajcie, żeby, korzystając z promocji, sprawdzić odpowiednią zakładkę i zapoznać się z Regulaminem! (https://www.samsung.com/pl/campaign/smartphones/przedsprzedaz/)

JustynaM_1-1720624352842.png

Jeżeli Odkup to nie Wasza bajka, zamiast tego możecie odebrać 450zł zwrotu na konto. Klasyk; zamawiacie smartfon, aktywujecie smartfon, dwa formularze w Samsung Members >:) i zwrot na konto!

JustynaM_2-1720624917136.png

Na deser czeka na Was dodatkowe roczne ubezpieczenie Samsung Care+ bez kradzieży. Nie obędzie się bez dodatkowego formularza, ale to mała cena za ubezpieczenie o wartości 1025zł/1075zł dla Waszego nowego kompana dnia codziennego.

• Nawet 600zł zniżki przy zakupie premierowych urządzeń Galaxy

A to nie wszystko! Jeżeli kupujecie nowego Flipa lub Folda i do zestawu dorzucicie 2 produkty z różnych kategorii (tj. smartfon, smartwatch i słuchawki) dostaniecie dodatkowo 600zł zniżki. Jeżeli kupujecie dwa produkty, (np. smartfon i słuchawki) zniżka będzie wynosić 400zł. Produkty muszą być z różnych kategorii!

• 10% zniżki na Galaxy Flip6/Fold6 w kolorze ekskluzywnym lub 5% na kolor standardowy

Osobom chcącym wjechać na pełnej w trwającą obecnie przedsprzedaż zalecałabym robić notatki, żeby nie pogubić się w ilości zniżek, jakie możecie zgarnąć na swoje zakupy. Z kodem START zarejestrowani użytkownicy otrzymają adekwatną zniżkę na pierwsze zakupy powyżej 1500 zł. Kod ten łączy się z kodem rabatowym 250zł wysyłanym po rejestracji!

Lecimy z Watchami :]

• Odkup Galaxy Watch lub 450zł zwrotu na konto ORAZ dodatkowy pasek i 30% zniżki na Samsung Care+

Podobnie jak ze smartfonami jest w czym wybierać. W przypadku Watchy, niezależnie od tego, czy zdecydujecie się na Odkup, czy Zwrot, czeka na Was możliwość odebrania dodatkowego paska:

JustynaM_3-1720625700842.png

Więcej informacji znajdziecie tutaj: https://www.samsung.com/pl/campaign/smartwatches/przedsprzedaz/ 

Budsy nie gęsi, też swe promki mają;

• Odbierz dedykowane etui i zwrot na konto w przedsprzedaży Buds3 i Buds3 Pro

Nie ma co się rozdrabniać: formularze. Zwrot dla Galaxy Buds3 Pro wynosi 300 zł, a dla Galaxy Buds3 200 zł. Dokładne informacje jak wziąć udział w promocji znajdziecie tutaj: https://www.samsung.com/pl/campaign/audio-sound/przedsprzedaz/ 

Premiera Galaxy Fold6 | Flip6https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-z-fold-flip/nowo%C5%9B%C4%87-galaxy-z-fold-6-galaxy... 

Premiera Galaxy Watch Ultra | Watch7https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/nowo%C5%9B%C4%87-samsung-galaxy-watch7-i-galaxy-watch-ul...

Premiera Galaxy Buds3 | Buds3 Prohttps://eu.community.samsung.com/t5/akcesoria/galaxy-buds3-oraz-buds3-pro-premiera/td-p/10225999 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Błąd Businessrules - Niewłaściwy kraj

1. Użyj przeglądarki Samsung Internet i wyczyść ciasteczka w ustawieniach przeglądarki.
  2. Podczas podawania adresu upewnij się, że podajesz kraj Polska lub Poland.
  3. Sprawdź, czy na koncie Samsung (https://account.samsung.com/) wybrany kraj to Polska.
  4. Spróbuj wpisać kod pocztowy bez myślnika.
  5. Spróbuj skopiować link do formularza i otworzyć go na komputerze.
  6. Z poziomu telefonu przejdź do Ustawienia > Konta i kopia zapasowa > Zarządzanie kontami > Konto Samsung > Mój profil > Informacje o profilu > Język i sprawdź, czy wybrany jest język polski.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 198 Odpowiedzi
MarcinCho
Helping Hand
Opcje
Hej 
Jak tam, za zakupy zrobione ? Mi się udało watch 7 ultra I buds 3 pro wyrwać za łącznie 2909 zł plus oczywiście bonusy po rejestracji formularzy będą.
Jak u Was?
MarcinCho
Helping Hand
Opcje
Kody, zniżki w aplikacji samsung shop1720625433409.jpg
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Gratuluję zakupów. Ciekawe, jak się będą spisywały. Mam nadzieję, że dobrze.

Ja nie polowałem na słuchawki, ponieważ Buds2 Pro mi się dobrze spisują i dopiero co je kupiłem, i rzeczywiście chciałem z nimi pobyć trochę dłużej.

Jeżeli chodzi o Galaxy Watch7, to byłem ciekaw zmian i nowości, tego, co nowy zegarek zaoferuje. Z początku nawet pomyślałem, że jeżeli będzie rewolucja, to od razu kupię.

No i tak po Unpacked nie byłem jakoś zbytnio przekonany do zakupu nowego modelu, ale wszedłem sobie na stronę i sprawdziłem, czy realnie przy dobrym programie odkupu wziąłbym nowy model.

Miałem gdzieś z tyłu głowy, że jeżeli z 60–70% wartości poprzedniego zegarka mi się zwróci, to biorę w ciemno.

No i wszedłem i sprawdziłem. Za zegarek w stanie idealnym, zeszłoroczny Galaxy Watch6 zaoferowano mi 177 zł. Zegarek kupiłem za 1300 zł.

Ze słuchawkami było jeszcze lepiej, ponieważ zaproponowano mi za nie 150 zł, a oryginalnie kosztowały mnie 849 zł. Oczywiście ja tam jeszcze upolowałem kilka zniżek i miałem bony i kupony, więc idealnie zapłaciłem +/- 400 zł.

No, ale zwyczajnie uznałem, że nie opłaca mi się kupować nowego modelu, tym bardziej jeżeli program odkupu jest aż tak bardzo nieopłacalny w tym przypadku. Oczywiście mógłbym sprzedać sobie urządzenia na wolnym rynku, ale chyba w tym roku się rzeczywiście wstrzymam i dopiero za rok zdecyduję się na jakieś zmiany 😕.
0 Like
rochmir
Pioneer
Opcje
Ja zapłaciłem 2200 plus SC+ na 2 lata
MarcinCho
Helping Hand
Opcje
Za zegarek?
0 Like
rochmir
Pioneer