Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aktualne promocje 02.02.2023 - Premiera Rodziny Samsung Galaxy S23

(Temat utworzony: 02-02-2023 12:35 PM)
28634 Wyświetlenia
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Całkowicie nowa seria S23 wjechała wczoraj cała na biało, czy może beżowo (i zielono, i czarno, i różowo)! A wiadomo, jeżeli są nowe produkty, to są też nowe promocje. Przejrzyjcie, co ciekawego pojawiło się w związku z najnowszą premierą:

• Zyskaj do 3600zł zwrotu w Odkupie lub 500zł zwrotu + roczne ubezpieczenie Samsung Care+ przy przedsprzedaży S23/S23+/S23 Ultra

Żeby skorzystać z odkupu, należy kupić urządzenie w dniach od 01.02 do 16.02.2023, a co należy zrobić dalej, przeczytacie na tej stronie: https://www.samsung.com/pl/campaign/smartphones/przedsprzedaz/ 

JustynaM_0-1675277090851.png

Powyższa grafika przedstawia mechanikę zakupu przy kupieniu smartfona na stronie sklepu samsung.com. Jeżeli kupujesz telefon u partnera promocji, upewnij się, że nad powyższą grafiką wybrałeś "Partnerzy", ponieważ mechanika oferty w innych sklepach różni się od tej po zakupie na samsung.com.

Jeżeli nie interesuje Was Odkup, po otrzymaniu telefonu możecie wziąć udział w promocji Zwrot, w której to otrzymujecie 500zł za deklarację zutylizowania starego telefonu. Dostępna też będzie dla Was promocja Samsung Care+, w której nagrodą jest roczne ubezpieczenie telefonu.

• Tylko w ofercie premierowej wersja 256GB pamięci w cenie 128GB 

Ta oferta dotyczy S23 oraz S23+, ale dla Ultra też jest coś wyjątkowego :]

JustynaM_0-1675337123327.png

• Tylko w ofercie premierowej wersja 1TB pamięci taniej o 700zł lub 512GB w cenie 256GB

JustynaM_1-1675337270822.png
  • 30 rat 0% dostępne dla wszystkich urządzeń z rodziny Galaxy S23

Więcej przeczytacie na tej stronie: https://www.samsung.com/pl/offer/zakup-na-raty-30/

JustynaM_2-1675337376034.png

• Seria Galaxy S23 20x0% z ratą gratis

Więcej informacji na stronie oferty ratalnej: https://www.samsung.com/pl/offer/zakup-na-raty-21/

• Rewards Booster: 5 razy więcej punktów Rewards za zakup premierowych urządzeń

Regulamin: https://images.samsung.com/pl/smartphones/galaxy-s23/buy/local/regulamin_rewards_booster.pdf

JustynaM_3-1675337613924.png

Na koniec oczywiście przypominam, jeśli ktoś ma problemy z wzięciem udziału w promocjach, w regulaminach zawsze znajdziecie kontakt mailowy do organizatora, który chętnie was w tym procesie wesprze. Zajrzyjcie również do poniższych tematów na naszym forum:

[PORADNIK] Brak formularza dotyczącego promocji firmy Samsung

[Poradnik] Korzystanie z promocji firmy Samsung

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Przejdź do rozwiązania
842 Odpowiedzi
Grzegorzxpll
Explorer
Opcje
4 lutego a otrzymali 7go
0 Like
Grzegorzxpll
Explorer
Opcje
Dla mnie to też masło maślane jest w tej wiadomości. Wyszło tak że jeśli się zgadzasz czy nie zgadzasz to urządzenie i tak zostanie odesłane. W każdym bądź razie ja dostałem wycenę taka jaką miałem na początku nic nie odpisałem więc czekam te 4 dni na kasę. Zobaczymy jak będzie
0 Like
Aras1313
Helping Hand
Opcje
I teraz ile dni mają na wypłatę kasy?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@fajkowski11@zelruvjeśli nie macie banerów w zakładce Korzyści, to zobaczcie, czy zgody marketingowe w Samsung Members macie zaznaczone i wykonywaliście rozmowę telefoniczną za pomocą karty SIM polskiego operatora? Jeśli dwa razy tak, to uruchomcie ponownie telefon i odczekajcie kilka godzin, powinien się pojawić. Jeśli ponownie się nie pojawią banery w zakładce Korzyści, to piszcie do organizatora promocji, maila znajdziecie w Regulaminie, ręcznie wymuszą pojawienie się banerów.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

tpjp
First Poster
Opcje
Zamówiłem s23 ultra na stronie samsunga, wcześniej wypełniłem formularz zwrotu, telefon dotarł 13.02, ale żadnej informacji na temat jak dokonać zwrotu zgłoszonego do odkupu nie dostałem. W zakładce korzyści też nie mam żadnych danych, jak odesłać telefon w ramach odkupu?
0 Like
P_Z
Voyager
Opcje
Powinieneś dostać po rejestracji odkupu maila z adresu samsung.pl@foxway.com W mailu otrzymujesz indywidualny numer transakcji, który jest potrzebny do nadania paczki inpostem. Sprawdź czy mail nie trafił ci do spamu. Jeżeli nie z tego co czytałem na forum musisz jeszcze raz wypełnić formularz odkupu, na forum był gdzieś podany link do jego ponownego wypełnienia a jak nie znajdziesz to spytaj konsultanta samsunga na czacie pewnie będą mieli. Screenshot_20230219_201507_Samsung Internet.jpg
0 Like
Ewelina111
Journeyman
Opcje
Witam, 
moze ktoś mi podpowie co wpisać w formularzu zwrotu starego telefonu w rubryce kody otrzymane w galeriach handlowych ??
Nie dostałam żadnego kodu, a formularz nie chce mi przejść z pustą rubryką , ani jeśli wpisuje brak itp. 
0 Like
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Z zerem nie przejdzie?
0 Like
Ewelina111
Journeyman
Opcje
Niestety nie
0 Like
JonSlow
Explorer
Opcje
Witam,
W aplikacji są dwa formularze jeden do eventow w galeriach handlowych, a jeden zwykły, więc jak nie masz kodu powinnaś wybrać drugi formularz.