Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zgubione słuchawki

(Temat utworzony: 17-06-2022 03:29 PM)
2693 Wyświetlenia
Wisowa
Apprentice
Opcje

Screenshot_20220617-152640_SmartThings.jpg

Witam mam pytanie. Jeśli zgubiłem słuchawki i włączyłem te opcje i ktoś zresetuje słuchawki to nadal pokaże mi ich lokalizację czy nie? Bo zgubiłem słuchawki kilka dni temu i nie wiedziałem że jest taka opcja I włączyłem ją dopiero dziś.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Wisowa Jeśli słuchawki połączą się z jakimkolwiek telefonem Galaxy, otrzymasz powiadomienie oraz ich lokalizację. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

80 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Wisowa Jeśli słuchawki połączą się z jakimkolwiek telefonem Galaxy, otrzymasz powiadomienie oraz ich lokalizację. 

Wisowa
Apprentice
Opcje
Nawet jak ktoś je zrestartuje to jest szansa na odnalezienie ich jeżeli połącza się z telefonem galaxy tak?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Wisowa Aby zresetować słuchawki, muszą być połączone z telefonem z którym zostały sparowane. 

Wisowa
Apprentice
Opcje
No to super dziękuję za odpowiedź
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Wisowa Proszę bardzo😉 

patyczak
Black Belt 
Opcje
To chyba tak nie działa. W trakcie użytkowania słuchawek trzeba uruchomić tą funkcję. Bo np. - sprzedałeś słuchawki i co? Włączasz szukanie urządzenia i śledzisz gościa, któremu je sprzedałeś?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@patyczak Przed sprzedanie słuchawek, należy je zresetować do ustawień fabrycznych. 

Wisowa
Apprentice
Opcje
Z tego co jest napisane to raczej nie bo jest "powiadom o znalezieniu" więc nie miało by sensu klikanie tego kiedy jesteś połączony
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Wisowa  Witam

Funkcja ta uaktywni się, jeżeli ktoś znajdzie się w zasięgu Pana słuchawek z telefonem Samsung. Jeżeli jednak bateria się rozładowała, bądź słuchawki zostały zresetowane, to nie da się ich już odnaleźć w ten sposób.