Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sluchawki dołączane do Samsunga S20.

(Temat utworzony: 21-09-2021 07:01 PM)
348 Wyświetlenia
majkel111
Pioneer
Opcje
Cześć, miałbym pytanie odnośnie słuchawek dołączanych w pudełku do S20. Moje się niestety przerwały, i chciałbym zamówić nowe. Natomiast nie wiem jaki jest to dokładny model. Ktoś wie gdzie je kupię i pod jaką nazwą się one znajdują? Wygląd to typowe dokanałowe z napisem AKG.
Znalazłem jak narazie dwa modele EO-IG955 i EO-IC100. W specyfikacji te drugie wydają się lekko lepsze. Ktoś pomoże? Ogólnie potrzebuje słuchawek przewodowych od samsunga.
0 Like
3 Odpowiedzi
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Wychodzi na to że to te co podałeś SAMSUNG AKG EO-IG955. Te drugie może wg specyfikacji wypadają lepiej ale to nadal typowe słuchawki, po których nie oczekiwałbym zbyt wiele. Jeśli nie jesteś audiofilem to będzie ok kupując którekolwiek z wyżej wymienionych.
0 Like
majkel111
Pioneer
Opcje
Tak, ja po prostu potrzebuje zwykłych słuchawek idąc do sklepu czy pobiegać. Po prostu te w zestawie grają dobrze to nie mam potrzeby zmieniać na inne (o ile bym ich nie rozwalił). Jednak wybiorę chyba model EO-IC100 ponieważ różnica ceny to grosze a wydaja sie lekko lepsze. Dzięki za opinię.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@majkel111, Posiadam jeszcze oryginalnie zapakowane słuchawki z modelu S20 i jedyne oznaczeniu znajduje się na papierowym opakowaniu. Jest to GH59-15252A i wychodzi na to, że są to słuchawki EO-IC100.