Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Serwis

(Temat utworzony: 14-12-2021 09:52 AM)
402 Wyświetlenia
michvip
First Poster
Opcje
Czy istnieje serwis słuchawek
 bezprzewodowych?
0 Like
14 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@michvip  Dzień Dobry

Najbliższy autoryzowany serwis można znaleźć na poniższej stronie:

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/ 

michvip
First Poster
Opcje
Gdzie mogę znaleźć serwis bezprzewodowych słuchawek?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@michvip  Dla przypomnienia otrzymałeś już tu odpowiedz.

https://eu.community.samsung.com/t5/akcesoria/serwis/td-p/4454360

MniejNizZero
First Poster
Opcje

Gdzie mogę naprawić słuchawki Buds2 Pro? Nie chodzi mi o serwis gwarancyjny bo już tam odsyłałem i od razu odrzucili bo "brudne" a potem chcieli ponad 3 stówy za wyczyszczenie ich. Poszukuję dobrego serwisu i bez takich absurdalnych cen jak ten oficjalny.

0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
Jakim problemem było wyczyszczenie przed wysłaniem? Czy będąc serwisenatem chciałbyś serwisować urządzenie wyjęte prosto z *****? Takie też są...
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MniejNizZero  tutaj polecimy jedynie autoryzowany serwis,  poza tym o słuchawki jak i uszy  trzeba dbać 

darek8888
Student
Opcje
Witam. Oddałem sluchawki buds pro w ramach gwarancji że względu na ciszej grającą prawą słuchawkę. Serwis stwierdził że sluchawka ma trwałe zabrudzenie siateczki i slychawka nie podlega naprawy w ramach gwarancji. Teraz muszę zdecydować czy naprawić za 364zl a jeśli nie to i tak ponoszę koszty związane z pobytem w serwisie czyli 59zl + 36zl transport.Pierwszy raz z czymś takim się spotykam że muszę ponieś koszty przeglądu i transportu mając produkt na gwarancji. Czy jest to możliwe?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@darek8888 Jeżeli oddasz sprzęt na gwarancję, ale okazuje się, że naprawa nie może być gwarancyjna, a wymagana jest naprawa płatna, to wtedy myślę, że nie jest to bezpodstawne. Pamiętaj, że gdy sprzęt ma jakieś uszkodzenie wymagajace naprawy płatnej, to nie jest objęte gwarancją (jak na przykład telefon z rozbitym ekranem).

darek8888
Student
Opcje
Ok. To wiem, tylko dlaczego płacę za pobyt urządzenia w serwisie i transport mając urządzenie na gwarancji. Dziwi mnie to dlatego ponieważ zdażyło mi się oddać sprzęt z innej marki do serwisu autoryzowanego i nigdy nie płaciłem za przegląd oraz transport nawet jeśli uszkodzenie nie podlegało gwarancji. Po prostu sprzęt mi odesłano i tyle. A teraz żałuje że oddałem i następnym razem dwa razy się zastanowię przed kupnem jakiegokolwiek sprzętu marki Samsung.

0 Like