Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Silicone Cover dla Galaxy S22 Ultra. Tandeta?

(Temat utworzony: 24-11-2022 09:05 PM)
380 Wyświetlenia
westerchester
Pathfinder
Opcje
Jak wyglądają wasze etui silicone cover po czasie?

Ja jestem mega rozczarowany. Etui zakupione 30 września tak prezentuje się po 2 miesiącach użytkowania. Wszystkie 4 rogi wytarte.
Chyba coś nie tak z jakością produktu...

image

image

image

image

7 Odpowiedzi
krzyś123
Voyager
Opcje
Takie są teraz trędy. Tanio zrobić - drogo sprzedać. I chyba nie dotyczy to tylko etui do smartfonów.
westerchester
Pathfinder
Opcje
Dodam że telefon użytkowany "normalnie". Noszony w kieszeni.
Wg mnie to już parodia że po 2 miesiacach etui wygląda jakby miało 2 lata.
TomaszH_
Pioneer
Opcje
Oryginalne etui samsung zawsze były tandetne. Rodzicom kupiłem dwa oryginalne etui z klapką do Galaxy A40. Teraz oba telefony mają porysowane ekrany, bo klapka nie jest sztywna i szoruje po ekranie jak telefon jest w kieszeni lub torebce. Tragedia.
westerchester
Pathfinder
Opcje
Etui z klapką zawsze rysują ekrany drobinkami dostającymi się między ekran a klapkę.
0 Like
Haborym
Helping Hand
Opcje
Tak apropo rogi połyskowe są od samego początku- to nie jest wytarcie. Musiałeś tego nie zauważyć na początku. Co innego jest zbieranie tłustych plam przez plecki co jest masakra przy tym etiu.
0 Like
Krimson
Voyager
Opcje
Moje etui do s21 ultra, z tej samej linii, btw bardzo przyjemne wg mnie, też tak się wytarło podczas normalnego uzytkowania. Ale nie po takim krótkim czasie, aczkolwiek myślę że po kilku miesiącach już było coś widoczne. To co się wyciera to warstwa gumowa, pod tym jest plastik.
0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Potwierdzam że silicone cover od samsunga nie są szałowe. Moje etui wytrzymało rok. Później już na tyle było zniszczone że musiałem wymienić na inne. Teraz mam spigen i wydaje się spoko
0 Like