Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung S21 5G stacje dokujące ładowarki

(Temat utworzony: 06-02-2023 06:17 PM)
326 Wyświetlenia
Dudko
Helping Hand
Opcje

Witam wszystkich, czy orientuje się ktoś czy samsung wypuścił coś takiego jak stacje dokujące ładowarki do samsung galaxy s21? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Takiej ładowarki Samsung nie posiada w swojej ofercie. Musisz szukać czegoś z innej firmy.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
8 Odpowiedzi
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie wypuścił oficjalnie takiej ładowarki, chyba, że chodzi Ci o ładowarkę indukcyjna na której możesz ładować jednocześnie telefon, zegarek i słuchawki.

Dudko
Helping Hand
Opcje
Nie , taką właśnie mam ładowarkę, chodzi mi o stacje dokującą ładującą
0 Like
Rozwiązanie
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Takiej ładowarki Samsung nie posiada w swojej ofercie. Musisz szukać czegoś z innej firmy.

0 Like
Dudko
Helping Hand
Opcje
Ok dzięki za pomoc pozdrawiam serdecznie
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie ma za co! Pozdrawiam 😎

relativ
Helping Hand
Opcje

Mam taka stację dokującą  https://www.samsung.com/pl/mobile-accessories/dex-station-mg950-ee-mg950tbegww/

i w zasadzie przez nią można podłączyć S21 5G do kilku urządzeń jednocześnie. Ale prawdę mówiąc moja rada - znajdź stację dokującą innego producenta jak tu było wspominane. Jest taki wybór, że w zależności od potrzeb można zawsze dobrać odpowiednią.

0 Like
Dudko
Helping Hand
Opcje
A czemu radzisz żeby znaleźć stacje innego producenta ? Ta stacja jest do s8 i s8+
0 Like
relativ
Helping Hand
Opcje
Akurat wtedy kiedy ta stacja pojawiła się w sprzedaży potrzebowałem się podpiąć do routerów sieciowych smartfonem ale... kablem RJ45. Nie pamiętam dokładnie ale było to spowodowane chyba specyficznym oprogramowaniem zarządzającym tych urządzeń które wymagało połączenia kablowego. To było dawno i wtedy standardem było podpinanie do routerów laptopów żeby się dostać do tych ustawień. Ponieważ stacja miała port Lan (Ethernet) więc uznałem, że problem rozwiązany a przy okazji będzie jeszcze można skorzystać z pozostałych funkcjonalności urządzenia. Do dzisiaj pamiętam moje rozczarowanie gdy okazało się, że port Lan w stacji nie działa. Sprawdzałem wtedy na S8+ i Note 8. Wziąłem wtedy prosty adapter USB RJ45 innej firmy z którą nie było żadnych problemów. Dzisiaj też korzystam z wielo wej. i wyj. adaptera kombajnu i nie ma problemu z Lanem.