Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Galaxy #S20fe problem z adapterem

(Temat utworzony: 28-12-2021 07:56 PM)
777 Wyświetlenia
WaleWiadro420
Pioneer
Opcje
Witam, zakupiłem oryginalną Samsungowską przejściówkę z USB C na Mini Jacka 3.5mm. Problem w tym, że urządzeni jakby nie odczytuję przejściówki i muzyka leci z telefonu zamiast z docelowego urządzenia. Byłem też w brand story w którym ją zakupiłem z myślą, że coś jest nie tak z samą przejściówkę. Pan z obsługi oczywiście wszystko sprawdził i wychodzi na to, że problem dotyczy samego urządzenia. Szczerzę mówiąc nie chcę go oddawać do serwisu i czekać ileś tam dni na naprawę (pomijając już utratę danych). Więc macie jakieś pomysły co może być nie tak, a może ktoś miał podoby problem i trochę mnie naprawdzi. Pozdrawiam.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Winniczek
Voyager
Opcje
W opcjach programisty nic nie przełączałeś? Jest tam taka opcja jak Wyłącz kierowanie dźwiękowe USB. Screenshot_20211228-205406_Settings_1461_1640721246.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WaleWiadro420  Witam 

Jeżeli to oryginalna przejściówka zakupiona w salonie Samsunga to powinno wszystko bez problemu działać. Rzeczywiście może tu być problem bo stronie samego urządzenia natomiast moje pytanie czy byłoby takie jakie słuchawki podłączone są pod tą przejściówkę?

WaleWiadro420
Pioneer
Opcje
Przejściówka od początku była z myślą o samochodzie, ponieważ nie używam słuchawek na kablu. W sumie chłop w brand storze testował ją na oryginalnych samsungowskich słuchawkach i też nie grało 🤷
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WaleWiadro420  No to albo przejściówka jest wadliwa albo gniazdo w telefonie.  Jeżeli jest taka możliwość to niech w salonie wymienia tą przejściówkę żeby spróbować inną.

WaleWiadro420
Pioneer
Opcje
Zauważyłem też, ze jak podpinam do radia w samochodzie to gra z telefonu jakby w ogóle nie wykrywało nic we wejściu, a przy podłączonych słuchawkach wykrywa, ale po prostu nie gra.
0 Like
WaleWiadro420
Pioneer
Opcje
Powiedzieli mi, że przejściówka jest sprawna więc wymiana ani zwrot nie wchodzą w gre, jedynie serwis.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WaleWiadro420  Rozumiem,  czyli pozostanie diagnostyka w serwisie. 

WaleWiadro420
Pioneer
Opcje
Rozumiem, dzięki za pomoc.
0 Like
Rozwiązanie
Winniczek
Voyager
Opcje
W opcjach programisty nic nie przełączałeś? Jest tam taka opcja jak Wyłącz kierowanie dźwiękowe USB. Screenshot_20211228-205406_Settings_1461_1640721246.jpg
WaleWiadro420
Pioneer
Opcje
Dobra działa, wielkie dzięki ❤
0 Like