Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy buds pro. Etui się nie ładuje

(Temat utworzony: 19-12-2022 12:08 PM)
2305 Wyświetlenia
kitssuu
Explorer
Opcje
Witam. 
Mam pytanie. Moje słuchawki galaxy buds pro się naładowały normalnie przez etui. Problem mam zaś z samym etui które się nie ładuje. Po jego otwarciu miga tylko czerwona dioda. A jak zamknę to nic nie miga. Ktoś mógłby pomóc co mogę zrobić obecnie na tą chwilę? Czy nie da się nic zrobić tylko serwis ? Słuchawki ładowane pod dwiema ładowarkami i komputerem i dalej ten sam problem 
0 Like
29 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli słuchawki nie ładują się przy użyciu dwóch różnych źródeł ładowania to obawiam się, że konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

kitssuu
Explorer
Opcje
Słuchawki się właśnie ładują. Etui tylko się nie ładuje
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W poprzedniej odpowiedzi chodziło mi o etui. Omyłkowo napisałem słuchawki. Możliwe, że akumulator w etui uległ awarii i dlatego nie chce się ładować.

0 Like
kitssuu
Explorer
Opcje
Oki. W planach mam oddać je na gwarancję bo wciąż ją posiadają. Teraz tylko pytanie. Lepiej oddać do sklepu gdzie kupowałam czy od razu do Samsunga ? I jak z kosztami? Droga jest taka wymiana akumulatora?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli etui jest na gwarancji to naprawa będzie bezpłatna. Najszybciej będzie jak oddasz urządzenie bezpośrednio do punktu serwisowego.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

kitssuu
Explorer
Opcje
Dzięki wielkie za pomoc! W tym tygodniu pojadę je oddać
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo! Daj znać po wizycie w serwisie czy udało się rozwiązać problem.

0 Like
MaciekGiee
Explorer
Opcje
Witam,mam kłopot. Posiadam od kilku dni Słuchawki Samsung Galaxy Buds Pro. Problem polega na tym, że etui przestało się ładować. Aplikacja pokazuje, że stan baterii w Etui wynosi 0%. Po podłączeniu etui do ładowania słuchawki się ładują,ale etui nie. Ładowanie bezprzewodowe w etui też nie działa. Jakieś pomysły ?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Obawiam się, że konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/