Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy buds pro ANC

(Temat utworzony: 01-03-2022 03:20 PM)
1155 Wyświetlenia
Janmanka
Pathfinder
Opcje
Witam ANC w  słuchawkach Samsung Galaxy buds pro działają bardzo słabo czuć różnicę ale bardzo małą
46 Odpowiedzi
Nigdzie
Pioneer
Opcje
A to jest kwestia jak bardzo masz je wcisniete w uszy ? U mnie na sony mx4 jak sa tak sobie powiedzmy luzno to nie widze roznicy.
0 Like
Janmanka
Pathfinder
Opcje
Normalnie mam włożone w uszy
0 Like
Nigdzie
Pioneer
Opcje
no to moze cos z nimi nie tak, albo docisnij je mocniej aby bylo czuc ze sa dokladnie zatkane uszy.
Albo2 tak maja =}
0 Like
Janmanka
Pathfinder
Opcje
ogólnie czuć różnicę ale ona jest bardzo mała.
Mam słuchawki dociśnięte
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Janmanka  Witam

Dużo też może zależeć od tego jakie dobierzemy gumki do słuchawek...

Janmanka
Pathfinder
Opcje
Tzn. jak gra na orliku to na przykład nie słyszę dzieci bawiących się 10 m dalej na placu zabaw z włączonym ANC
Ale gdy myje naczynia to słyszę jak woda leci i różne dźwięki towarzyszące
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Janmanka, ANC w tego typu słuchawkach wszystkich dźwięków nie będzie w stanie wyciszyć, jak się nie mylę, to największy problem jest z niskotonowymi, albo na odwrót, nie pamiętam. Ale na pewno woda będzie leciała ciszej, niż bez ANC, bo nawet moje Buds Live dają radę znacząco zmienić sytuację (mogę spokojnie słuchać audiobooków) przy zmywaniu naczyń czy odkurzaniu, a Twoje dodatkowo mają gumki.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

PiterKozi
Voyager
Opcje
Ja mam problem z lewą słuchawka, nie działa mi redukcja szumów czy otoczenie, prze co muzyki prawie nie słychać. Natomiast prawa gra bardzo dobrze...
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PiterKozi  Cześć.

Problem występuje ciągle nawet po ponownym sparowaniu słuchawek?

Można wykonać reset słuchawek w aplikacji Galaxy Wearable, jest szansa że to pomoże.