Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy buds + bardzo cicho grają

(Temat utworzony: 19-02-2022 10:11 AM)
3549 Wyświetlenia
Zdzichu1112
First Poster
Opcje

Witam

Proszę Was o pomoc. Zakupiłem niedawno nowe słuchawki samsung Galaxy buds plus. Używam ich z telefonem samsung Galaxy Note 8. Niestey bardzo cicho grają mimo ustawień dźwięku na najwyższym możliwym poziomie. Mój brat ma te same słuchawki Ale używa ich z samsung Galaxy Note 10+ i bardzo głośno grają. U mnie niestey tak nie jest. Proszę o pomoc I porady

0 Like
6 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Zdzichu1112 Witam. Możesz w aplikacji Galaxy Wearable wykonać reset słuchawek. Jeśli to nie pomoże to sprawdź sobie sluchawki na telefonie brata ,czy graja normalnie, czy cicho. Jeśli tez cicho to będziesz miał pewność że mają jakąś wadę.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zdzichu1112  Witam 

Zastosuj poradę @_Technik_ , poza tym próbowałeś zwiększać Głośność na samych słuchawkach?

Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Hah mam to samo mam buds plusy i galaxy note 8 musisz przytrzymać prawą słuchawkę pik pik pik pik i na końcu 2x pik pik i wtedy są na full potem podgłaśniasz telefon i powinno być na max
MatiMati99
First Poster
Opcje
Działa
0 Like
Sylwek2
First Poster
Opcje

Hej, mam pytanie bo jakis czas temu zakupiłem słuchawki Buds + i bardzo cichutko grają, próbowałem juz wszystkiego, od podgłasniania samych słuchawek poprzez panele dotykowe az po resetowanie wszystkiego po kolei i nadal to samo, co robić?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sylwek2, Czy słuchawki nie są zabrudzone ? Od początku cicho grają ?