Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Buds

(Temat utworzony: 16-12-2019 06:49 PM)
4907 Wyświetlenia
dawidos543
Journeyman
Opcje

Zakupiłem samsung buds na alliexpress są oryginalne , nie mogę się połączyć z aplikacją samsung wearable próbowałem wszystkiego jak to naprawić 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@dawidos543 a co ze wskazówkami z filmu, który podesłał @mirudo24? Obejrzałeś, sprawdziłeś?

Obawiam się jednak, że nabyłeś "chiński zamiennik". :face-with-rolling-eyes:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

17 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@dawidos543  Czy mają na końcu XEO ? SM-R170NZKAXEO

0 Like
dawidos543
Journeyman
Opcje

Nie

0 Like
dawidos543
Journeyman
Opcje

Mają napisane sm-r170nzyatgy

0 Like
dawidos543
Journeyman
Opcje

Czy to jest podróbka ?15765200348726617216025066432493.jpg

15765200545432315227866572154355.jpg

15765201284798371637121635062014.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
dawidos543
Journeyman
Opcje

Jest jakiś inny sposób żeby połączyć je z aplikacją pobrać inną wersję aplikacji ?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@dawidos543  Może coś więcej Ci pomoże kolega @Szewcu72 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@dawidos543 zaczniemy od podstawowego pytania.

Z jakim telefonem próbujesz je sparować?

Czy bez aplikacji telefon wyszukuje je jako urządzenie bluetooth?

W domu ma dwie wersje, jedną typowo na polski rynek XEO oraz wersję promocyjną, którą dostaliśmy w Londynie na premierze Galaxy S10. Obie bez problemów łączą się z telefonami za pomocą Galaxy Wearable a z telewizorem jako słuchawki BT.

Patrząc na twoje zdjęcia, to obu moich przypadkach nadruki na etui ładującym mam inne.

wersja promocyjnawersja promocyjna  XEO na polski rynekXEO na polski rynek

Patrząc na opakowania również są różnice.

wersja promocyjnawersja promocyjna  XEO - wersja na rynek polskiXEO - wersja na rynek polski

Oczywiście nie wiele to mówi o oryginalności, ponieważ wzory nadruków mogą się zmieniać w czasie. Ale patrząc na jakość druku na naklejce na twoim pudełku, to w porównaniu z tymi u mnie jest niższa. Brak również dodatkowej informacji z boku naklejki.

Ale sprawdź to o czym wcześniej napisałem.

Sprawdź jeszcze czy słuchawki są wyszukiwane przez program do aktualizacji oprogramowania z poziomu komputera - GalaxyBudsManager. Na stronie znajdziesz instrukcje instalacji i aktualizacji oraz link do pobrania.

Sprawdź i odpisz.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dawidos543, obejrzyj ten film z porównaniem oryginalnych i podrobionych słuchawek. Wrzuciłeś mało zdjęć, ale według mnie słuchawki, które zakupiłeś nie są oryginalne. Sugeruje to intensywny napis SAMSUNG Sound by AKG na obudowie. W oryginalnych słuchawkach napis ten jest dużo bardziej subtelny. Sprawdź również jak mocno świeci pudełko podczas ładowania. Być może w trakcie oglądania filmu wychwycisz również pozostałe różnice.