Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21 FE ładowarka indukcyjna samochodowa?

(Temat utworzony: 30-05-2022 09:26 AM)
460 Wyświetlenia
DarioG00x
Explorer
Opcje
Witam
Poszukuję ładowarki/uchwytu do samochodu indukcyjnej, która obsłuży szybkie ładowanie w S21 FE?
Ewentualnie jaki standard ten telefon obsługuje. Gdzieś kiedyś czytałem ale teraz nie mogę odnaleźć tej informacji. Może macie jakieś przetestowane modele do polecenia?
Od razu wyjaśniam, że będzie używana głowie w mieście lub na krótkie przebiegi. Chcę uciąć dyskusje skądinąd słuszną odnośnie przegrzania. 
Z góry dziękuję 
7 Odpowiedzi
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Używam i polecam. Magnetyczna szybka ładowarka 🥳 15w ładuje s22 ultra w godzinę z kawałkiem.

https://www.komputronik.pl/product/728480/baseus-indukcja-samochodowa-18w.html

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

vixe754
Pioneer
Opcje

@DarioG00x  napisał(a):
Witam
Poszukuję ładowarki/uchwytu do samochodu indukcyjnej, która obsłuży szybkie ładowanie w S21 FE?
Ewentualnie jaki standard ten telefon obsługuje. Gdzieś kiedyś czytałem ale teraz nie mogę odnaleźć tej informacji. Może macie jakieś przetestowane modele do polecenia?
Od razu wyjaśniam, że będzie używana głowie w mieście lub na krótkie przebiegi. Chcę uciąć dyskusje skądinąd słuszną odnośnie przegrzania. 
Z góry dziękuję 

Baseus Light Electric Holder | Uchwyt z ładowaniem bezprzewodowym 15W na kokpit, kratkę nawiewu lub szybę

https://e-baseus.com/product-pol-2123-Baseus-Light-Electric-Holder-Uchwyt-z-ladowaniem-bezprzewodowy...

159,00zł

Polecam i pozdrawiam😊

DarioG00x
Explorer
Opcje
Dzięki
0 Like
DarioG00x
Explorer
Opcje
Dzięki
vixe754
Pioneer
Opcje

Nie ma za co.  Powodzenia w wyborze😉

DarioG00x
Explorer
Opcje
Chciałbym dopytać, czy polecasz bo jest ok? Czy masz s21 fe i ładuje Ci szybkim ładowaniem? Czytałem, że np.: telefony z serii s21 nie bardzo chce ładować?
0 Like
JaśFasola
Helping Hand
Opcje
FEEGAR QH300 PRO, działa jak należy. Ale latem jak każda ładowarka indukcyjna musi być zamontowana w dobrze wentylowanym miejscu, czyli na kratce 🙂
0 Like