Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Słuchawki Gear Icon X R

(Temat utworzony: 12-07-2021 08:17 PM)
462 Wyświetlenia
Qlop
Pioneer
Opcje
Dzień dobry ,jaką jest dedykowana aplikacja do obsługi tych słuchawek. Odtwarzają muzykę itd ale nie nie mogę znaleźć żadnych ustawień do personalizacji dźwięku. 
0 Like
16 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Qlop 

Spróbuj dodać słuchawki przez aplikację Galaxy Wearable.

Qlop
Pioneer
Opcje
Nie da rady, aplikacja nie może znaleźć sprzętu. Pojawią się komunikat ,że w przypadku tych słuchawek należy je włożyć do etui i nacisnąć przycisk BT. Problem z tym ,że na pudełku nie ma przycisku .
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Qlop  Dzień dobry 

Galaxy Wearable jak wspomniał kolega @Kacper2 i wybrać opcje skanuj w poszukiwaniu innych urządzeń.

Qlop
Pioneer
Opcje
Pokazuje taki komunikat, skanowanie w poszukiwaniu sprzętu nie działa Screenshot_20210712-204537_Galaxy Wearable_34725.jpg
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Zawsze w takich przypadkach polecam zajrzeć do instrukcji obsługi: 20210712_205523_3528.jpg
Qlop
Pioneer
Opcje
Ok , zawsze od tego zaczynam . Słuchawki są sparowane z telefonem, właśnie słucham muzyki . Aplikacja ich nie widzi , nie mogę ustawić balansu ani zmieniać tonacji ,po prostu mogę tylko odtwarzać dźwięki. Chciałem zmienić menu z angielskiego na polski i nie mogę. Screenshot_20210712-210019_Galaxy Wearable_34726.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Qlop  są w trybie parowania jak na instrukcji którą podrzucił @YOX ?

Qlop
Pioneer
Opcje
Tak Screenshot_20210712-210705_Settings_34727.jpg
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Spróbuj zrobić test -> Zapomnij słuchawki na telefonie, a następnie spróbuj je dodać , tylko pierw zobacz czy są widoczne w tej aplikacji, a następnie w telefonie.