Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamacja porysowanych ramek przez oficjalne etui

(Temat utworzony: 18-04-2022 05:10 PM)
1817 Wyświetlenia
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
S21 Ultra w oficjalnym silikonowym etui z rysikiem
Spotkałem się już z wieloma wątkami że użytkownicy skarżyli się na porysowane ramki, mam taką samą sytuację,czy ktoś był w podobnej sytuacji i da znać jak z reklamacją w takim przypadku?
30 Odpowiedzi
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
Jeśli telefon ma rysy to nie naprawią tego w ramach reklamacji. Naprawdę nie wiem jak wam sie to dzieje, mam etui Leather Cover i kiedyś miałem jeszcze inne, a ramka jak nowa, gorzej z szybką... Jednak muszę przynać kolor z ramki szybko się ściera
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
To nie chodzi o rysy w sensie sznyty takie jak zapewne myślisz, chodzi o takie drobniutkie ryski, ja mam 3 malutkie plamki odpryski,jak by farba się zdarła, coś takiego w telefonie za 5 tysięcy nie powinno mieć miejsca, moja narzeczona ma iPhona 12 i ramka ani ryski a też jest aluminiowa i nosi w etui. Jestem zniesmaczony tym faktem.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
MichałKrzywicki Witam. Problem z rysowaniem się ramek jest już od S8 szczególnie jak jest czarna.
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Zdjęcia received_1494717617615524_10157_1650295906.jpgreceived_318363840386312_10156_1650295904.jpgreceived_356886636468733_10158_1650295909.jpg
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Witam, wiem że pracuje/pracował pan w serwisie, czy jest jakaś opcja żeby np po 2/3 latach zregenerować ramki bez wymiany wyświetlacza
0 Like
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
Taka może odskocznia od głównego teamtu, ale polecasz to etui z rysikiem? Zastanawiam się nad zakupem tego etui. Bardzo pogrubia telefon?
0 Like
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
Polecam Ci etui leather cover, ładnie wygląda i po 7 miesiącach telefon nie ma żadnej ryski na plecakch oraz ramce tylko przez noszeniem go farba się ścierała
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie wymieni się samej ramki, bo jest zespolona z wyświetlaczem i tylko w taki sposób się wymienia. Moja rada jest wyjąć raz na jakiś czas telefon z etui i go wyczyścić. Tam dostają się odrobinki piasku i niestety tak to wygląda. Bardzo częsty widok mam na serwisie takich ramek.
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Jeśli faktycznie lubisz używać rysika to jest dość wygodny, jeśli chodzi o grubości telefonu to już jedną ręką na pewno się nie da używać, jest grubszy ale sam materiał użyty na etui to przyjemny jest, małe ryski jak się zrobią to z czasem się same regenerują. Jedyna poważna wada to to plastikowe okienko, mam na telefonie fabryczną folię i w miejscu tego okienka gdzie się styka z ekranem na samym okienku jak i na folii porobiły się olbrzymie przetarcia. Za chwilę wstawię zdjęcie jak to wygląda, polecam zabezpieczyć czymś ekran żeby się nie porysował ekran.