Mam pytanie do posiadaczy tejże oto ładowarki. Otóż zauważyłem ostatnio, że podczas ładowania wydaje ona cichy dźwięk buczenia i co ~sekundę pika, przełączyłem ją więc do innego gniazdka w przedłużaczu i problem zniknął, teraz tylko jak blisko przyłożę ucho to słychać ciche buczenie. Dodam, że sprawdziłem też 15W ładowarkę którą dostałem w pudełku z telefonem i ona też buczy. Mógłby ktoś powiedzieć czy jego sztuka też taki dźwięk wydaje po przyłożeniu ucha?
Ponadto (to tylko chyba wadliwy kabel USB C) jedna jego końcówka podczas wpinania do urządzenia wydaje dźwięk jakby kopała prądem, problem ten oczywiście rozwiązuje zamienienie kabla stronami.
Dodam że ładowarkę tą używam od 4 miesięcy i nie zauważyłem żadnych problemów z baterią w telefonie czy ładowaniem, nie spaliła mi jeszcze domu, dopiero przedwczoraj stała się dziwna rzecz, podłączyłem telefon na noc a ten poładował się chwilę i na 21% przestał. 🤷
Jak ktoś miał któryś z tych problemów z tą ładowarką to byłbym wdzięczny jakby tu napisał.