Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze słuchawkami Buds3 Pro - podczas pogłaśniania występuje obcinanie basu

(Temat utworzony: 20-02-2025 07:30 PM)
159 Wyświetlenia
MarWid
Apprentice
Opcje

Dzisiaj zauważyłem że podczas słuchania muzyki na ww słuchawkach, podczas podgłaśniania, mniej więcej od połowy zakresu występuje obcinanie basu. Na końcu skali dźwięk staje się tak piskliwy że nie da się słuchać. Nie wiem czy spowodowane jest to oprogramowaniem słuchawek, czy może oprogramowaniem S25. Gdy otrzymałem słuchawki, miałem jeszcze s21 i tam wszystko było w porządku. Próbowałem resetować słuchawki do ustawień fabrycznych, ale nic to nie dało. Czy mógł by ktoś sprawdzić u siebie jak to wygląda? 

0 Like
4 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Spróbuj jeszcze zreinstalować aplikacje Galaxy Wearable i ponownie sparować słuchawki z telefonem.
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Co prawda nie posiadam S25, ale u mnie na S23 coś takiego nie występuje, a mam ustawione na "Podbicie basów".
0 Like
MarWid
Apprentice
Opcje
Hmmm, dziwna sprawa bo występuje to tylko na tych słuchawkach. Gdy tel jest podłączony do car audio przez bluetooth, wszystko jest ok 🤔
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
@MarWid najprostrzą sprawą będzie oddać słuchawki do serwisu Samsunga celem sprawdzenia i weryfikacji problemu.
0 Like