Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Galaxy Buds

(Temat utworzony: 18-01-2020 01:34 PM)
2433 Wyświetlenia
jacuss30
Apprentice
Opcje

Witam, pisze tutaj z takim pytaniem ponieważ prawa słuchawka Galaxy Buds "Klika" pauze podczas oglądania lub słuchania muzyki, potrafi kilka razy pod rząd włączyć lub wyłączyć dźwięk, lub droczyć się ze mną gdy ja włączam odtwarzanie to ona mi wyłączy lub na odwrót.. jest to dość uciążliwe na dłuższą metę i czy ktoś ma jakiś pomysł co może być przyczyną?

0 Like
9 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jacuss30, spróbuj zresetować słuchawki z poziomu aplikacji Galaxy Wearable. Sprawdź również działanie słuchawek z innym telefonem. Jeżeli to nie pomoże to możliwe, że wystąpiła usterka sprzętowa i konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@jacuss30 tak na przyszłość, mam dział dotyczący akcesoriów, w tym również słuchawek - Akcesoria.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
jacuss30
Apprentice
Opcje

Próbowałem już resetu z aplikacji Galaxy Wearable, ustawień fabrycznych.. używam ich do korzystania z laptopa oraz telefonu i w obu przypadkach to występuje, nie cały czas lecz sporadycznie ale jak już zacznie to masakra :face-with-tears-of-joy: 
Na prawej słuchawce nie działa w ogóle możliwość rozpoczęcia lub zatrzymania utworu i to w niej słyszę ten dzwięk gdy odtwarzanie się zatrzymuje.

Słuchawki otrzymałem w ramach zakupu Galaxy S10+, czy orientujecie się może ktoś czy to normalnie podlega Gwarancji jakiejkolwiek?

@Szewcu72, jasne.. będę pamiętał. Zmyliły mnie słuchawki na obrazku w kategori Zegarki :face-with-tears-of-joy:

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jacuss30, słuchawki są objęte gwarancją. Z tego co pamiętam to w serwisie konieczne będzie okazanie dokumentu potwierdzającego udział w promocji. Możesz również zadzwonić do serwisu i dopytać o szczegóły.

0 Like
Patu155
Pioneer
Opcje
Mam ten sam problem, jak udało się rozwiązać?
0 Like
jacuss30
Apprentice
Opcje
Szczerze powiedziawszy to ja nie zrobiłem nic, po prostu problem sam się rozwiązał chodź dobrze wiedzieć, że nie tylko u mnie ten problem wystąpił.
Tak jak koledzy wyżej pisali, spróbuj odesłać na gwarancje jeżeli dalej ją posiadasz
0 Like
Patu155
Pioneer
Opcje
Już na szczęście działa, u mnie była to kwestia Bluetooth w telefonie po upgradzie do Androida 11. Mam nadzieję że to naprawią. U mnie na razie działa, nie wiem jeszcze jak długo
0 Like
katarzyniasta
First Poster
Opcje

Jestem po aktualizacji do adroid 11 na s20FE. Telefon mi sie zawiesił juz dwa razy. Spotify nie chce odtwarzać muzyki w słuchawkach Buds ( aplikacja pokazuje ze muzyka się odtwarza) , youtube tnie się jakby internet szwankował ( sprawdzałam na 3 łaczach z róznych sieci ) a same słuchaki nie reaguja na dotyk , brak dzwieku przy dotknieciu. Dodam sprzet ma niecały miesiac - telefon i słuchawki. 

Dodatkowym problemem są nagłe zaklucenia przy rozmowach. Wszystko zaczeło sie dziać od wczoraj .... 

Aktualizacje zrobiłam 31 grudnia

Ponownie zainstalowałam każda aplikacje włacznie z wearble włącznie z usunięcie sparowania Buds - smartfon...

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek wykonaj wipe cache partition. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu. Poniżej wklejam odnośnik do instrukcji.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

0 Like