Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z dźwiękiem ( bluetooth)

(Temat utworzony: 28-12-2021 09:01 PM)
2271 Wyświetlenia
Mariá
Apprentice
Opcje
Witam. Mój problem polega na tym,że jeżeli połączę telefon z głośnikiem JBL,I jeżeli będę chciała odtworzyć dźwięk np.z spotify, lub aplikacji Tik Tok,to dźwięk będzie leciał płynnie z głośnika, natomiast jeżeli będę chciała odtworzyć filmik na YouTube, to automatycznie telefon nawet jak jest podłączony do głośnika, to będzie wydawał dźwięk z głośnika samego telefonu. Proszę o jakiekolwiek rady. Pozdrawiam 👐🏻
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Mariá Przejdź do: Ustawienia -> Dźwięk i wibracje -> Osobny dźwięk aplikacji -> Wyłącz. Daj znać czy pomogło. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

15 Odpowiedzi
Mariá
Apprentice
Opcje
Znaczy się, bardziej chodzi mi tu o to,że telefon zamiast wydawać jakikolwiek dźwięk z głośnika podczas korzystania z YouTube, wydaje dźwięk tylko z telefonu
0 Like
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Mariá Przejdź do: Ustawienia -> Dźwięk i wibracje -> Osobny dźwięk aplikacji -> Wyłącz. Daj znać czy pomogło. 

Mariá
Apprentice
Opcje
JEST PAN GENIALNY,DZIĘKOWAĆ ZA POMOC😁👐🏻
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Mariá Proszę bardzo😉

Ketaszu
First Poster
Opcje
Również dziękuję pomogło:)
0 Like
Kondzio1312
Journeyman
Opcje
Witam mam następujący problem. Gdy połączę się ze słuchawki czy innym urządzeniem i ktoś do mnie zadzwoni czy ja będę chciał zadzwonić nie słyszę w ogóle drugiej osoby tak samo ona mnie, muszę się rozłączyć z połączonym urządzeniem żeby pogadać. Ktoś wie jak to naprawić?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, czy urządzenie te mają przyznane uprawnienie ,,połączenia" w ustawieniach urządzenia Bluetooth?
Kondzio1312
Journeyman
Opcje
Gdzie mogę to sprawdzić?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ustawiania>połączenia>Bluetooth>zębatka obok nazwy urządzenia.1737051385191.jpg