Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Buds Live - na swiezym powietrzu

(Temat utworzony: 12-08-2022 02:59 PM)
252 Wyświetlenia
Monika Markowiak
First Poster
Opcje

Witam
od kilku dni mam sluchawki Galaxy Buds Live. Wewnatrz pomiszczen sluchawki zachowuja sie bez zarzutu. Niestety na zewnatrz rozlaczaja sie na mikrosekundy bardzo czesto, przy ruchu glowa, szczegolnie gdy telefon mam po lewej stronie ciala, gdy telefon jest po prawej (czy to w torebce, kieszeni czy trzymany w rece) te rozlaczania sa rzadsze lub nie wystepuja wcale. Oprogramowanie sluchawek zaktualizowane (Wersja oprogramowania R180XXU0AVC2). Telefon z jakim polaczone sa sluchawki to Sony Xperia 1, Android 11.
Jaka moze byc przyczyna takiej niestabilnej pracy sluchawek i jak ten problem rozwiazac?? 

0 Like
4 Odpowiedzi
patyczak
Black Belt 
Opcje
Może to być wina samej aplikacji Galaxy Wearable, bo wczoraj u siebie również to zauważyłem. Gra sobie muza i nagle krótkie rozłączenie, jak u Ciebie, nawet chyba sekundy to nie trwa. Mam inny telefon i słuchawki (Buds Pro i S22 Ultra) ale ten sam efekt. Reset słuchawek, wyczyszczenie pamięci aplikacji niestety nie pomogło. U mnie jest jeszcze jeden problem, bo aplikacja, sama z siebie, wyłącza nagle ANC i po kilku sekundach włącza. Podczas godzinnej jazdy, zdarza się to 2-3 razy. Podejrzewam, że żaden serwis tu nie zaradzi.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Monika Markowiak  Czesć

Może być tak jak  pisze wcześniej kolega, dlatego zresetowałbym aplikacje Galaxy Wearable oraz same słuchawki. Zobaczymy czy będzie się to dalej powtarzać.

Przemek730714
Pioneer
Opcje
Mam niestety dokładnie ten sam problem... Nie pomogły resety, aktualizacje, konfiguracje na nowo, inne wersje aplikacji itd. Chyba zostaje tylko serwis, chociaż ciężko mi się zebrać do ich wysłania
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Przemek730714  Tak, niestety jeżeli wszystkie wcześniejsze radny nie pomogły to potrzebny będzie serwis.

0 Like