Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Krótki kabel USB C

(Temat utworzony: 27-12-2021 10:50 AM)
838 Wyświetlenia
DamianR
Pioneer
Opcje
Nie mogę znaleźć oryginalnego krótkiego (około 10-20cm) kabla Samsung z obu stron zakonczonego USB C. Taki kabelek był dołączny do powerbanka Samsunga EB-U1200CSNG. Czy ktoś zna jakie oznaczenie posiada ten kabelek? XX-XXXXXX? Ułatwiło to by mi znalezienie takiego kabla.  
0 Like
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DamianR  Dzień Dobry

Czy chodzi o ten kabelek dołączony do powerbanka?

Zrzut ekranu 2021-12-27 112536.png

DamianR
Pioneer
Opcje
Nie, mogłem pomylić model powerbanka. To chodzi o kabel do tego powerbankae837fe3a-d591-4022-b417-1853b1b1dda6_i-samsung-wireless-battery-pack-25w-10000-mah-eb-u3300xjegeu_25344_1640601123.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
DamianR
Pioneer
Opcje
Nie, z xkom ma 1m. Ten do powerbanka jest dużo krótszy. Różnią się też wyglądem, dla mnie to nie istotne. Ale to nie są te same kable.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DamianR  Na oficjalnej stronie Samsung nie znalazłem takiego kabelka, widocznie jest on tylko w zestawie z tym modelem Powerbanka.

Tiuros
First Poster
Opcje

również poszukuję tego kabla

0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Tiuros Ten krótki kabel jest sprzedawany wyłącznie w zestawie z powerbankiem. Oddzielnie możesz kupić przewód USB-C -> USB-C o długości 1 m.

https://www.samsung.com/pl/mobile-accessories/usb-c-to-usb-c-da705-cable-1m-ep-da705bbegww/ 

DamianR
Pioneer
Opcje
Świetne rozwiązanie godne eksperta. Jak ktoś potrzebuje krótkiego kabla, to kup sobie długi. I co u krawcowej mam go skrócić? Zwykłe nabijanie postów.
0 Like