Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

galaxy s21 5g problem z etui clear view cover

(Temat utworzony: 27-06-2021 03:47 PM)
1937 Wyświetlenia
Bentley1
First Poster
Opcje

Witam mam problem ponieważ jak włożę telefon w etui nie chce włączyć sie ekran startowy i wyświetla sie komunikat podnieś okładkę co mam zrobić?

0 Like
10 Odpowiedzi
wielbicielka98
Voyager
Opcje
Kupiłeś etui odpowiednie do modelu?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie ma możliwości włączenia ekranu startowego przy zamkniętej klapce. Musisz otworzyć etui żeby korzystać z telefonu.

wielbicielka98
Voyager
Opcje
Ale z tego co wiem to właśnie te etui clear view są po to żeby móc zobaczyć godzinę etc. Może się mylę.
0 Like
Bentley1
First Poster
Opcje
Tak kupiłem etui zgodne do modelu tylko że jak klapę otworze to też nie chce się ekran startowy włączyć godzina się pokazuje powiadomienia też jak kliknę w jakieś powiadomienie na otwartej czy też zamkniętej klapce to wyskakuje otwórz okładkę tylko że na drugim modelu s21 5G działa normalnie tylko na moim nie wiem co jest nie tak że nie działa
0 Like
Bentley1
First Poster
Opcje
Właśnie o to chodzi że kupiłem dwa samsungi galaxy s21 5g i dwa etui na tamtym działają obydwa a na moim żadno etui nie chce działać tak jakby nie wykrywało otwarcia i zamknięcia klapki etui
0 Like
wielbicielka98
Voyager
Opcje
Dziwne 🤔 może coś nie tak z telefonem jest... Bo ja mam zwykle etui tzw książka i wszystko działa jak ta lala. A bez etui jest ok?
0 Like
Bentley1
First Poster
Opcje
Bez etui wszystko działa
0 Like
wielbicielka98
Voyager
Opcje
Myślę, że musisz się zaopatrzyć w inne etui żeby rozwiązać problem.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zdejmij etui i wykonaj wipe cache partition na telefonie. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu. Po wykonaniu zabiegu załóż etui i sprawdź czy działa poprawnie.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...