Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy Buds3 Pro parowaniem z laptopem albo PC

(Temat utworzony: 13-08-2024 03:22 PM)
2667 Wyświetlenia
qwrty
Explorer
Opcje

Czy tylko ja mam problem z parowaniem słuchawek z laptopem albo PC? Urządzenia wgl jie wykrywają mi ich. Telefon Galaxy S23 FE łączy się bez problemu.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
qwrty
Explorer
Opcje
Dobra panowie zamykam temat.
Pięknie wszystkim dziękuję za pomoc.
Słuchawki muszą znajdować się w pudełku. Wtedy jest szansa, że kontrolka zaświeci na niebiesko. Słuchawki połączone już z lapkiem :smiling-face:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
Scooter80
Pioneer
Opcje
Przytrzymaj obie sluchawki 3 sekundy. I powinno znaleźć.
qwrty
Explorer
Opcje
W jakim sensie przytrzymać?
0 Like
Scooter80
Pioneer
Opcje
Parowanie słuchawek. Dotknij obie słuchawki na raz i przytrzymaj 3 sekundy aż usłyszysz dźwięk. Wtedy zaczną szukać innych urządzeń do sparowania.
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Przecież do szybkiego parowania innych urządzeń ze słuchawkami służy przycisk w dolnej części obudowy ze słuchawkami w obudowie. Ja tak parowałem z laptopem i telewizorem, połączyło bez problemów.
oskeidn
Pioneer
Opcje
Przytrzymaj przycisk na dole obudowy (etui ładujące) aż zacznie migać kontrolka na obudowie na niebiesko, wtedy powinno znaleźć bez problemu
qwrty
Explorer
Opcje
Przytrzymanie przez 3 sekundy słuchawek powoduje tylko włączenie ANC lub jej wyłączenie. Co do przycisku na Case przyciskam i nic. Tel nawet mi wykrywa słuchawki przy wyłączonym bluetooth laptop nie chce w żaden sposób.
qwrty
Explorer
Opcje
Jak długo mam trzymać przycisk aby zaczął świecić na niebiesko?
oskeidn
Pioneer
Opcje
Kilka sekund, zapali się na obudowie dioda, chyba pierw na zielono potem świeci na niebiesko
Rozwiązanie
qwrty
Explorer
Opcje
Dobra panowie zamykam temat.
Pięknie wszystkim dziękuję za pomoc.
Słuchawki muszą znajdować się w pudełku. Wtedy jest szansa, że kontrolka zaświeci na niebiesko. Słuchawki połączone już z lapkiem :smiling-face: