Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Buds Pro połączone z telefonem innej marki - różnice

(Temat utworzony: 21-03-2021 06:13 PM)
2316 Wyświetlenia
Konrad772
Apprentice
Opcje

Witam chciałbym się zapytać czy jeżeli będę miał buds pro podłączone z innym telefonem niż samsung dużo stracę? 

0 Like
17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Konrad772  Witam

Gwarancja najlepszej współpracy obydwóch urządzeń w tym przypadku telefonu i słuchawek jest wtedy gdy pochodzą od tego samego producenta.

Z innym telefonem również będą działać ale mogą nie być dostępne wszystkie opcje/ funkcje słuchawek, może się nawet różnić jakość dźwięku.

Z jakim telefonem miałyby być sparowane słuchawki?

Konrad772
Apprentice
Opcje
xiaomi mi 11
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Konrad772  Tak jak napisałem można zaryzykować i kupić Galaxy buds pro lub szukać od też Xiaomi 

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
@Konrad772 Zmień w wolnej chwili tytuł swojego postu tak, aby wskazywał na główną zawartość (np. Galaxy Buds Pro połączone z telefonem innej marki - różnice).
0 Like
frox333
First Poster
Opcje

Dzień dobry mam pytanie czy jakość dźwięku buds 2 pogorszy się bardzo jeżeli połączę je z telefonem Xiaomi Poco x3 pro 
i czy np. ANC bardzo na tym ucierpi ?

0 Like
Cry4t5l
Pioneer
Opcje
Jakość dźwięku powinna być podobna lub taka sama.
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Jakość będzie zależeć od softu, który obsługuje połączenie ze słuchawkami, no i samego odtwarzacza. Nie wiem co Xiaomi ma w środku, ale słyszalnej różnicy nie powinno być.
kasia510
First Poster
Opcje
Witam kupiłam sluchawki samsung galaxy buds 2 pro I nie mogę połączyć ich z moim samsung s22 . Dodam że słuchawki są wyprodukowane w Vietnam by samsung
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kasia510  Witam

Po otworzeniu etui od słuchawek powinny być wykryte, proszę spróbować jeszcze przez aplikację Galaxy Wearable