Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Buds, lewa słuchawka rozładowuje się szybciej

(Temat utworzony: 22-08-2019 11:48 AM)
14547 Wyświetlenia
Artur0211
Apprentice
Opcje

Witam, od paru dni mam taki problem z moimi Budsami że lewa słuchawka rozładowuje się dużo szybciej, na ten moment prawa ma 60% natomiast lewa 20%. Zauważyłem również że lewa traci baterie nawet będąc w etui. Coś da się z tym zrobić,  macie jakieś pomysły?

Pozdrawiam

Artur

0 Like
13 Odpowiedzi
M_Lange
Pathfinder
Opcje
Jak duże są to różnice? Spróbuj na początek rozładować obie do zera i naładować, możesz też sprawdzić czy mają najnowszą aktualizację
Samsung Wear>Ustawienia słuchawek>Aktualizacja oprogramowania słuchawek
lukash1p
Pioneer
Opcje
A ma ktoś problem, że słuchawki rozładowują się nieużywane? Wyciągam je i mimo, że baza ma 100% to słuchawki ok 70/65%.
0 Like
WookiePL
Journeyman
Opcje
Cześć,
Proponuję na początek odtłuścić punkty styku na słuchawkach i w bazie. Może spadła przewodność między słuchawkami i bazą.
Pozdrawiam,
WookiePL

P.S.
A czy Buds (nie mam tych sluchawek) może mają funkcje (jak telefony Samsunga) ochrona baterii czyli max 85%naładowania, która można zmieniać w opcjach w sofcie od słuchawek?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WookiePL  napisał(a):
A czy Buds (nie mam tych sluchawek) może mają funkcje (jak telefony Samsunga) ochrona baterii czyli max 85%naładowania, która można zmieniać w opcjach w sofcie od słuchawek?

W słuchawkach i zegarkach nie ma takiej funkcji ze względu na małą pojemność baterii.

0 Like