Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Buds 3 Pro - Noise Cancellation - słychać jak wieje wiatr podczas jazdy rowerem/hulajnogą

(Temat utworzony: 13-08-2024 04:11 AM)
1147 Wyświetlenia
rudy734
Journeyman
Opcje

Witajcie 

Mam do was pytanie dotyczące Noise Cancel czy macie tak samo że pomimo dopasowania gumek to podczas jazdy rowerem(u mnie hulajką) tak słychać jak wieje wiatr że nie da się wogole słuchać muzyki ???

Mając Buds FE to tego niema i można słuchać normalnie piose ki...

Porażka 
35 Odpowiedzi
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Próbowałeś może zmieniać tryby ANC i zmieniać poziom aktywnego usuwania szumów lub poziom głośności dźwięku otoczenia?
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proszę pamiętać, że ANC nie wygłuszy w 100% wszystkich dźwięków. Ale w tym przypadku u Pana może są włączone dźwięki otoczenia lub ANC jest na niższym poziomie jak wspomniał poprzednik?
rudy734
Journeyman
Opcje
Witajcie
Jeśli chodzi o pozbycie się problemu to tak jak wspomniałeś tutaj zmiana trybów ANC na Aktywne usuwanie szumów z wyłączonym na zero poziomem daje różnice
Tryb Adaptacyjny to całkowicie odpada bo tutaj jest to samo czyli nie da się jechać wogole bo tak trzeszczy

Natomiast dźwięk otoczenia troszkę to niweluje ale dalej słychać
rudy734
Journeyman
Opcje
Tak ja zdaje sobie sprawę z tego tylko że porównując do słuchawek FE to jest zupełnie co innego, to wsumie tak jak napisałem wyżej różnica jest w trybie usuwania na zerowym poziomie
Michu332
Journeyman
Opcje
W porównaniu do buds pro (1gen), też mam wrażenie, że niektóre dźwięki są słabiej wyciszane. Mem nadzieję, że to tylko kwestia softu i poprawi to update.
babicz99
Explorer
Opcje

Pytanie, czy ktoś używał buds3pro rowerze. 

Nie wiem czy to wina software czy wada fabryczna, ale strasznie słychać wiatr w nich.

Nawet stare buds+/buds2 są znacznie lepsze jeżeli chodzi o wyciszenie. Do buds2 pro to już całkowicie bez podjazdu.

Może to wina fabryczna umieszczenia mikrofonów/ siatek?

Też tak macie?

PatrykF
Expert
Opcje

@babicz99 Sprawdzałeś na zerowym poziomie? Być może masz włączone dźwięki otoczenia - w tym trybie faktycznie będzie mocniej słychać wiatr.

babicz99
Explorer
Opcje

Sprawdzałem wszelkie opcji i jest wielka lipa. Sprzęt najpewniej na sprzedaż, bo inne Buddy robią to lepiej.

JaDawid95
Apprentice
Opcje
Czy ktoś też mam problem z redukcja szumów podczas jazdy na rowerze? Wiatr hula po słuchawkach jak chce. Może ktoś ma jakieś rozwiązanie na to?